fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIG LYS TREVÆRELSES LEJLIGHED BELIGGENDE ØVERST OPPE MED SYDVENDT ALTAN

Del bolig

Her er en hyggelig treværelses lejlighed, der er opført med et moderne køkken fra 2021, som har alt i hårde hvidevarer. Boligen er placeret i en ejendom fra 1964, og fra stuen er der udgang til en stor, sydvendt altan, hvor I kan nyde solen i sommerhalvåret.

En lys og behagelig stemning møder jer i stuen, som nemt kan indrettes med et sofahjørne, der vil være perfekt til afslapning efter en lang arbejdsdag. Et sæt dobbeltdøre åbner ind til et værelse med mange anvendelsesmuligheder, og via et gangareal med indbygget skabsplads kan I tilgå endnu et fredeligt værelse. Fra entreen kan I besøge køkkenet, der er helt stilrent i sit udtryk med mørke fronter, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så komfortabel som muligt. Slutteligt er lejligheden udstyret med et rummeligt badeværelse der har nyt toilet, nye skabe, håndvask og armatur, der er en separat bruseniche.

På altanen kan I skabe et dejligt uderum med et par siddepladser og lidt blomsterkrukker – her kan I nyde udsigten fra tredje sal, og da altanen er sydvendt, vil solen stå stærkt her det meste af dagen. Da boligen ligger øverst i ejendommen, er der ingen overboere, og foran bygningen har I mulighed for at parkere bilen på de dertil indrettede parkeringspladser. Der er desuden anlagt et grønt område med legeplads og boldbane, hvor I kan opholde jer, når årstiden inviterer til det.

Med denne beliggenhed i Rødovre vil I bo ganske tæt på det lokale bycenter, der udover et væld af forretninger også er indrettet med biograf, fitnesscenter og spisesteder. I kan gå til det nærmeste supermarked på fem minutter, mens I også bor i nærheden af en skole og en daginstitution, hvis I får brug for det. Der er masser af idrætsfaciliteter i området, ligesom I kan besøge Vestvolden, Damhussøen eller Damhusengen, når I ønsker at gå en tur i naturskønne omgivelser.

lejligheden fremstår nymalet.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at introducere jer til lejligheden.

Rødovre Parkvej 183, 3. th., 2610 Rødovre
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
76
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
3.297 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter