fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA TÆT PÅ SKOLE OG METRO

Del bolig

Drømmer I om hus og have i familievenlige rammer, men vil I samtidig bo helt tæt på storbylivet, så hop på metroen og sæt kurs mod Sundby St., for herfra er der ikke mere end 500 meter til jeres nye adresse, som placerer jer på en af Amagers attraktive villaveje. Metroen står altså altid klar til at tage jer mod kultur og restaurantbesøg i Indre By, og der er også kun et kvarter på cykel til centrum. I det daglige skal I heller ikke lede længe efter tingene, for I bor med nærmeste daginstitution 300 meter nede ad vejen, og der er gåafstand til såvel skole som indkøb, svømmehallen og Fælledens flotte natur.

Den gode beliggenhed tilsættes en charmerende villa med byggeåret 1923, og huset ligger tilbagetrukket på grunden, så I bor dejligt ugeneret i forhold til Røde Mellemvej. Derudover har villaen selskab af en herlig have, der prydes af træer, buske og små solkroge, mens en overdækket træterrasse står klar til de lyse sommeraftener. Træterrassen vender mod soltimerne i vest, og omme på husets modsatte side kan I oplagt indrette en hyggelig morgenterrasse til dagens første kop kaffe.

Indendøre byder boligen på 123 kvadratmeter fordelt over to etager, og hjemmet giver plads til såvel parret som den lille familie - det kan eksempelvis være en oplagt base for førstegangskøberne eller den unge børnefamilie. Førstesalen råder over et værelse med så god plads, at der også kan indrettes et hjemmekontor i den ene ende af rummet. Nedenunder supplerer stueplanet med yderligere to værelser, et nydeligt flisebadeværelse, et bryggers, et gæstetoilet og hjemmets skønne opholdsrum: køkken-alrummet og den rummelige stue.

Hjemmet bærer præg af løbende forbedringer, men I fornemmer stadig husets sjæl og charme; se eksempelvis trægulvene, der følger jer omkring i boligen og også pryder stue og køkken. Derudover fuldendes stuen af en brændeovn, der spreder varme og hygge fra sin plads midt i rummet, mens det i køkken-alrummet er en skøn kogeø, der er i centrum. Her får I god plads til familielivet, og på varme sommerdage udvides rummet med træterrassen, der ligger i direkte forlængelse heraf.

Velkommen hjem til en dejlig tilværelse på Røde Mellemvej 97.
Røde Mellemvej 97, 2300 København S
Pris:
5.500.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
123
Grund:
538
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1923
Ejerudgift pr. md.
4.753 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter