fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELINDRETTET 1VÉR CENTRALT I RØDOVRE - OPLAGT SOM STUDIEBOLIG

Del bolig

Er du på jagt efter en etværelses lejlighed med en central adresse? Måske du hører til blandt de mange unge, der leder efter en base til de kommende studieår? Hvis det er tilfældet, kan du nu sætte et skønt punktum for boligjagten, for på en helt central Rødovre-adresse udbydes nu 38 velindrettede kvadratmeter, som du nemt kan forvandle til et dejligt hjem lige i din ånd!

Vejen hjem er banet af såvel bussen, der stopper 150 meter fra gadedøren, som af S-toget, der har sit stop på Rødovre Station i gåafstand fra din nye adresse. I det daglige vil du derudover nyde, at du bor med 500 meter til Rødovre Centrum, hvor du først og fremmest kan klare indkøbene, men du kan samtidig lade dig friste af shopping i det store butiksudvalg. Du bor altså med bylivet omkring dig, men det kombineres med nogle grønne åndehuller, for du har eksempelvis en kort gåtur gennem de rolige villaveje, når du vil sætte kurs mod de naturskønne omgivelser ved Damhussøen og -engen.

Herfra tager du turen hjem til lejligheden, der venter på første sal i en velholdt 60’er-ejendom, som takket være de fine parkeringsmuligheder ligger tilbagetrukket fra Tårnvej. Derudover er ejendommen indrammet af store, grønne fællesarealer, der er indrettet med borde-bænke-sæt til en sommermiddag i solen.

Fra svalegangen på første sal træder du indenfor til entréen, der tager godt imod dig, og både her og i den tilstødende gang kan du indrette dig med nogle fine opbevaringsløsninger til overtøjet. Herfra folder planløsningen sig først ud med et lyst flisebadeværelse, der har separat brus samt vindue til udluftning, og dernæst kommer det vigtigste rum i hjemmet: det åbne opholdsrum med køkken og stue ud i ét. Her kan du slippe fantasien løs, for med maling og kreative indretningsidéer kan du sætte dit eget præg på rummet, så du får det præcis, som du vil have det. Med nogle smarte løsninger finder du nemt plads til både sengen, en spiseafdeling og en hyggekrog!

Velkommen til dit næste boligkapitel.
Rødager Alle 61E, 1., 2610 Rødovre
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
38
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter