fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE ANDEL MED EGEN TERRASSE I GRØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Moderne design, god indretning og en behagelig atmosfære - det er det, der venter dig på Roald Amundsens Vej 13, st, hvor vi nu udbyder en 44 kvadratmeter stor andelsbolig. Bag hoveddøren bydes du velkommen af en hyggelig entré og en rummelig gang med god plads til et stort skab og eller kommode, der kan rumme både overtøj, sko og tasker. Til højre for gangen møder du hjemmets moderne køkken. Her er det de koksgrå og hvide farver, der definerer stilen og står i flot kontrast til de lyse gulve. Udover lækkert design, får du alt i hårde hvidevarer - intet mangler hverken hvad angår kvalitet og funktionalitet. Samme flotte stil går igen inde på badeværelset, der pyntes af sorte og hvide fliser i et design, der emmer af modernitet. Her er der separat bruseniche med lækker rainshowerfunktion, god skabsplads og et smagfuldt ydre. Til sidst finder du hjemmets sidste rum - stuen. Et stort rum med et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, hvor du også kan kigge ud til den dejlige terrasse.


Denne indbydende, flisebelagte terrasse kan agere samlingspunkt for stunder med venner og familie, grundet den gode plads og rare stemning. Ønsker man i stedet at nyde tilværelsen i et lidt mere offentligt forum, kan du fra terrassen gå direkte ud på det store, grønne område, der omringer ejendommen. Der er borde- bænkesæt såvel som en rar, velholdt græsplæne, som kan benyttes, og ved siden af findes også ejendommens parkeringsplads til fri afbenyttelse. Ejendommen er opført i 1963, men er tydeligt blevet løbende vedligeholdt.


Omkring adressen finder du alle hverdagens praktiske og hyggelige gøremål. Der er biblioteket til den kulturelle, fodboldbane og svømmehal til den sportslige og indkøbsmuligheder til den praktiske - alt sammen inden for gåafstand. Ønsker du større muligheder for shopping og cafébesøg, kan du tage bussen, der ligger et stenkast væk, til Aalborg Centrum og slentre rundt i Aalborgs hyggelige gader. Når bylivet så bliver for meget, er der mulighed for at puste ud i den smukke natur, da både skov, grønne områder og kyst ligger en god gåtur eller en lille cykeltur væk.

Roald Amundsens Vej 13, ST., 9210 Aalborg SØ
Pris:
524.650 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
44
Grund:
0
Værelser:
1
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1963
Købspris
524.650 kr.
Boligydelse pr. md.
1.363 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter