fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG VILLA PÅ 208 KVM FORDELT OVER TO ETAGER

Del bolig

Leder I efter en stor villa med god plads til hele familien, som samtidig er placeret tæt på både skoler og daginstitutioner? Så er jeres søgen endelig ovre. Vi udbyder nemlig nu denne veldisponerede villa på Ringkøbingvej 91 i Herning, som samlet set råder over 208 kvadratmeter.

Huset er opført i 1953, og det præsenterer sig selv med et klassisk arkitektonisk udtryk. Indendørs venter jer 104 kvadratmeter bolig samt 104 kvadratmeter god og brugbar kælder – I får derfor masser af plads at boltre jer på. I stueetagen finder I husets store spisekøkken, som sørger for, at pladsmangel absolut ikke bliver en udfordring for jer. Her er både god bord- og opbevaringsplads samt alt i hårde hvidevare, og i forlængelse heraf ligger både stue, spisestue og udestue, som alle er utrolig lyse og indbydende med god plads til hygge og samvær.

Etagen råder ligeledes over to regulære værelser med gode anvendelsesmuligheder samt et badeværelse, der er opført i lyse materialer med stor brusekabine. Huset afrundes med den fulde kælderetage, som giver jer mange forskellige anvendelsesmuligheder. Hernede venter nemlig intet mindre end fem disponible rum, der giver jer rig mulighed for at indrette dem præcist efter jeres behov – perfekt til den pladskrævende hobby, fitnessrum, teenageafdeling eller som mandehule, dét er kun fantasien der sætter grænser.

Udearealet byder på en stor have med mange træer, der giver god mulighed for både solbadning og hyggelige timer i skyggen. Derudover er der en stor sydvendt terrasse, hvor i kan nyde solen fra morgen til aften, hvilket må siges at være et stort plus. Det hele toppes med en beliggenhed, der må siges at være i top. I bosætter jer nemlig kun en cykeltur væk fra Herning centrum, derudover finder I velrenommerede skoler, daginstitutioner og boldklub indenfor få kilometer – ideelt til børnefamilien.


Ringkøbingvej 91, 7400 Herning
Pris:
1.445.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
104
Grund:
1245
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
1.748 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter