fbpx
Plantegning Zoom

Smukt beliggende fritidshus – tæt på Løkken, midt i klitterne og med under 200 meter til Vesterhavet!

Del bolig

Smukt beliggende fritidshus – tæt på Løkken, midt i klitterne og med under 200 meter til Vesterhavet!

Naturen er nærværende, og roen rammer som et lyn fra en klar himmel, når I ankommer til Danmarks smukke vestkyst; karakteriseret ved det unikke klitlandskab og Vesterhavets brede, hvide sandstrande og skummende bølgesprøjt! Ja, man finder nærmest ikke et smukkere sceneri, og så snart man skuer de mange sommerhuse ude i horisonten, mærker man feriestemningen melde sig!

Med under 200 meter til Vesterhavet og lige syd for Løkken kan I nu opleve og erhverve jer dette hyggelige fritidshus i klitterne, nærmere bestemt Johannes Sørensens Klit. Her ligger det helt sublimt omgivet af det bugtende terræn, som sørger for både sol og læ på terrassen, der breder sig fra øst mod syd og slutter af mod vest.

Der er tale om et fint hus fra 1907, der er opført i solide materialer som gasbeton og løbende er blevet renoveret og vedligeholdt – senest tilbygget i 2002 med en større stue. Alligevel sælges fritidshuset som en projektejendom, idet den trænger til udvendig vedligeholdelse – men for jer er det en god mulighed for at komme til et eftertragtet og skønt beliggende fritidshus.

Indvendigt byder huset på 56 boligkvadratmeter fordelt over en rigtig god planløsning med overraskende mange sovepladser! I får her et hyggeligt køkken i åben forbindelse med spisestuen og stuen, der er indrettet med en charmerende brændeovn, et soveværelse med el-elevationssenge og skabe, et værelse med enkeltseng samt en hyggelig alkove med endnu en enkeltseng. Endvidere indeholder stuen en topersoners sovesofa, som giver yderligere plads til overnattende gæster. Planløsningen runder af med et badeværelse af ældre dato med bruser, toilet og håndvask, og som en sidste kommentar kan vi fremhæve, at boligen opvarmes med el, varmepumpe og brændeovnen.

Fritidshuset er beliggende på lejet grund med en 30-årig lejekontrakt gældende fra 2019. Området Johannes Sørensens Klit omfatter i alt 74 husstande, som er underlagt Lokalplan nr. 199 fra Jammerbugt Kommune med regler for området, husstørrelse på de max. 74 husfelter, ligesom planen beskriver, at området skal fortsætte uden ændringer. 

Udover én af Danmarks skønneste, brede hvide sandstrande og den flotteste natur i klitområdet, som indbyder til fordybelse, ro og hygge, kan Løkken by, der blot ligger én kilometer nord for klitten, tilbyde alle muligheder for aktiviteter såsom golf, ridning og cykling. Endvidere er den populære ferieby rig på butikker og spisesteder, et stemningsfuldt fiskermiljø og gode sommeraktiviteter til alle aldre!

Velkommen her!

Redningsvejen Nord 75, 9480 Løkken
Pris:
966.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
56
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1907
Ejerudgift pr. md.
1.869 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter