fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG LÆKKER LEJLIGHED FÅ MINUTTER FRA RØDOVRE STATION

Del bolig

Hjertelig velkommen til jeres fremtidige hjem, der byder jer indenfor til 69 veldisponerede kvadratmeter, som fordeler sig over en særdeles god plantegning, hvor diverse behov og ønsker tilgodeses. Når I træder indenfor, bliver I budt varmt velkommen af den lysfyldte entré, hvortil der er rig mulighed for at hænge jakken i skabet, som er placeret for enden af entréen. Bevæger I jer videre ind i hjemmet, findes et særdeles rummeligt badeværelse med kombineret bad og brus, toilet og god opbevaringsplads til diverse toiletartikler.

I skal glæde jer til det næste rum, da I her møder stuen, hvor lyset vil strømme ind fra øst og invitere videre udenfor på altanen, der byder på en morgenkaffe i solens blide skær. Slutteligt ligger et stort soveværelse med godt indretningspotentiale, og køkkenet viser sig med både opvaskemaskine, komfur og flotte stendetaljer, der skaber en autentisk atmosfære.

Denne ejendom blev opført i 1972, og allerede fra første møde med ejendommen bemærkes de grønne arealer, der ligger omkring bygninger, hvilket drager tydelige paralleller til naturens ro. Da I kommer til at bo på 9. sal, kommer I både til at nyde godt af den sjældne ro, som mange søger, når de bor centralt samt en helt fantastisk udsigt over byens tage. Denne lejlighed henvender sig særligt til parret, der er klar til at investere i sig selv og hinanden, eller til den pladskrævende enkeltperson, der sætter en ære i bolig og beliggenhed.

Beliggenheden er helt i top med jeres nye adresse på Rebæk Søpark 3, 9. 901 – her får I nemlig kort afstand til alt, hvad I skulle få brug for i den travle hverdag. Der er blot fem minutters gang til Rødovre Station, der hurtigt forbinder jer med resten af København, og desuden venter der gode indkøbsmuligheder i nærområdet. Er I til grønne områder med mulighed for at tanke fornyet energi op, så kan I slå jer ned ved Rebæk Søpark, hvor I kan nyde den maritime udsigt over søen, og Damhussøen ligger blot ti minutters cykeltur fra adressen – bedre natursteder skal man lede længe efter.


Rebæk Søpark 3, 9. 901., 2650 Hvidovre
Pris:
1.900.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
69
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
3.177 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter