fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG EJENDOM I NATURSKØN KULISSE - PLADS TIL HOBBYLIVET

Del bolig

DEJLIG EJENDOM I NATURSKØN KULISSE - PLADS TIL HOBBYLIVET

Drømmer I om at rykke på landet, flytte tilværelsen ud i den friske luft og få rigelig plads til hobbylivet? Så bliver Rammelhøjvej 127 jeres næste boligkapitel. Midt i det bølgende marklandskab ligger den fineste ejendom fra 1933, og murermestercharmen er til at tage at føle på, for den kommer til udtryk i alt fra det valmede tag til de småsprossede vinduer og den flotte gesims.

Villaen lyser op i landskabet med sin hvidpudsede facade, og det samme gør den store udbygning, der vil få smilet til at brede sig hos familiens gør-det-selv-type. Udbygningen råder over en garage samt to disponible rum, så der er rigelig plads til at udfolde hobbylivet, hvad end I samler på biler eller drømmer om et kreativt værksted.

Herefter går turen videre indenfor, hvor boligen folder sig ud på to etager. Førstesalen byder på et værelse samt et stort stuemiljø, der prydes af alt fra et dejligt lysindfald til et loft med både spots og fritliggende bjælker. Er I måske en børnefamilie med behov for flere værelser, så er der rig mulighed for at etablere dem her på førstesalen. I får dog endnu et i stueplan, hvor I samtidig finder det nydelige badeværelse.

Stueplanet giver jer endnu mere plads til at være sammen, for her finder I også to stuer og det pæne køkken, hvor I kan mødes over alt fra madlavningen til en hyggelig middag. Uanset hvor I befinder jer, kan I også følge udsigten over de åbne marker, som bliver jeres nærmeste naboer, og udsigten bliver kun bedre, når I rykker ud på havens lækre træterrasse, hvor I inden længe kan læne jer tilbage i aftensolen med en lækker sommermenu, der serveres med frit udsyn til den naturskønne kulisse.

Alt ånder fred og idyl her på Rammelhøjvej, og I har for alvor fået opfyldt ønsket om det gode liv på landet, men det betyder ikke, at I skal gå på kompromis med afstanden til alt det, som hverdagen kræver. Selvom I er ét med naturen, har I kun 2,5 kilometer til Lendum med både skole, indkøb og daginstitution, og så bor I midt på strækningen mellem Hjørring og Frederikshavn, så der er kun en kort køretur til bylivet.

Kan I se det for jer? Det er den dejlige tilværelse, der venter jer på Rammelhøjvej 127.

Rammelhøjvej 127, 9870 Sindal
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
134
Grund:
1747
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1933
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter