fbpx
Plantegning Zoom

FANTASTISK HUS MED MASSER AF CHARME I EFTERTRAGTET KVARTER

Del bolig

Velkommen til denne skønne murstensvilla fra 1933 med en boligstørrelse på 101 kvadratmeter, og en grundstørrelse på hele 958 kvadratmeter.

Boligen byder på to etager, således at I kan have soveværelse på første sal og nyde samværet på stueetagen. På stueetagen træder I først og fremmest ind i en dejlig entré med vaskemaskine og tørretumbler. Allerede her bliver det tydeligt, at dette er et lyst og venligt hjem.

Det næste øjet fanger er et smukt køkken alrum hvor der er plads til, rigtig at kunne nyde sammenværet i familien. der er monteret et tidelyst køkken, i landligstil som passer helt perfekt i huset. i stuen har vi 2 store vinduesparti som gør at der er lyst både i stue samt køkkenet.

Villaen egner sig godt til et par med eller uden børn bliver tydeligt på badeværelset, hvor der er hele to håndvaske og to brusere, foruden toilet og skabsplads. Dermed bliver det nemt at benytte badeværelset flere på en gang. den smukke bordplade af asketræ, fuldføre simpelthen stillen på badeværelset.

1 sal rummer boligens værelser, og heroppe vil I finde en gang med indbygget skabe hele vejen, et østvendt værelse med morgensol og et sydvendt værelse. Fordelagtigt kan de to værelser indrettes som soveværelse og børneværelse, samt soveværelse og kontor.

På matriklen er der også et værksted samt et skur med overdækket terrasse i tilknytning. Selve huset og værkstedet adskilles af et dejligt stort terrasseareal, hvor det ingen sag bliver at finde sol.

I kommer til at bo i et stille og roligt kvarter som samtidig er et af Næstveds mest populære kvarter, med fine muligheder for dejlige gåture. Samtidig er der nem adgang til motorvejen.

Sidst men ikke mindst, kommer i til og bo tæt på Næstveds storcenter, hvor i kan finde alt hvad hjertet begær, fra dagligvare til shopping.


Ræveagrene 37, 4700 Næstved
Pris:
1.768.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
101
Grund:
958
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1933
Ejerudgift pr. md.
1.804 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter