fbpx
Plantegning Zoom

LYST OG VELHOLDT FRITIDSPERLE I NATURSKØNNE OMGIVELSER NÆR STRAND, VAND OG BY

Del bolig

På Rådyrvej 16 i Hals ligger et lyst og charmerende sommerhus i ugenerede, naturskønne omgivelser. På grunden er der skabt de bedste rammer for mange fremtidige familieferier, mens adressen placerer jer nær vand, strand og by. Helt klart et kig værd!


Der er her tale om et lyst og charmerende sommerhus fra 1988 (med nyere tag fra 2012), som er ideelt beliggende i et populært sommerhusområde. Adressen giver jer masser af ro og natur, og den store, ugenerede grund evner virkelig at samle hele familien om alle sommerens aktiviteter. Her kan I indrette jer med fodboldmål, mens haven også giver jer god plads til Kongespillet. Hertil er der gode gemmesteder til skjul, mens I også bare kan læne jer tilbage, nyde roen og naturen omkring jer. På det store sydvendte terrasseområde har I mange gode, solrige timer i vente, og skulle den danske somme byde på enkelte regnskyl er I selv og grillmaden sikret under overdækningen.

Udendørs er også to disponible rum til opbevaring. 


Indendørs forefindes 91 lyse og veludnyttede kvadratmeter. Huset præsenterer sig med en fin entré, der giver god plads sko og overtøj. I husets hjerte forenes stue og køkken i ét, og her prydes tilværelsen af et fint træloft med synlige træbjælker, der opvarmes med en miljøgodkendt brændeovn. I rummet strømmer lyset ind gennem de store vinduer, der tilmed giver jer en naturskøn udsigt ud til det solrige udemiljø. Her sørger terrassedøren for at skabe samhørighed mellem husets inde- og udeliv. Åbn døren, og gør hjerterummet endnu større i det varme måneder. 


I køkkenet møder I velholdte materialer og alle hårde hvidevarer, mens vinduet atter agerer udsigtspost ud til det naturskønne område.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på tre gode værelser, der alle drager fordele af et naturligt lysindfald. På husets badeværelse er der god plads, et vindue og bruseniche.


Fritidshuset er beliggende i rolige og naturskønne omgivelser nær alle feriens fornødenheder. Fra huset kan I nemt cykle til vand og strand, mens den hyggelige Lystbådehavn kan sætte rammerne for et dejligt måltid med udsigt ud over vandet. I kan hertil cykle til Hous fristelser på bare fem min., og her venter jer, foruden indkøbsmuligheder, galleri, små butikker og spisesteder. Omkring jer inviterer de grønne skovområder på et utal af gode gåture i det fri, og snupper I bilen, kan I nå Aalborgs hjerte på en lille halv time. 


Vi glæder os til at vise sommerperlen og beliggenheden frem for jer!


Rådyrvej 16, 9370 Hals
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
91
Grund:
1512
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1988
Ejerudgift pr. md.
1.206 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter