fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELUDNYTTET OG OVERSKUELIGT HUS PÅ HJØRNEGRUND

Del bolig

Et skønt og overskueligt hus på 88 gode m2 er det, der venter jer på en solrig hjørnegrund på Priorsløkkevej 74.

Huset er opført i 2001 og præsenterer sig nydeligt med en klassisk byggestil i en hvid facade og tag i cementsten. Her er integreret garage, hvor hobbylivet også kan dyrkes, samt en dejlig have, der er præcis som den bør være: anlagt med skønne terrasser, helt privat og perfekt placeret i forhold til solen. Her kan I nyde udelivets mange fornøjelser.

Bag hoveddøren oplever I et pænt og lyst hjem med en god planløsning, der tilgodeser familien såvel som parret. To etager får I at finde jer til rette på, og mens 1. salen er indrettet med to super gode værelser, så er stueplanen dedikeret til hjemmets leverum. Foruden badeværelset, så finder I her et charmerende køkken-alrum med alt i hårde hvidevarer, der ligger i naturlig forbindelse til den hyggelige stue og tilsammen udgør hjemmets hjerte. Fra stuen er der slutteligt udgang til terrassen, som får inde- og udeliv til at smelte sammen.

Huset ligger på Priorsløkkevej 74 tæt på grønne områder, golfklubben, Bygholm Sø og med alle hverdagens bekvemmeligheder lige ved hånden. Der er nemlig ikke mere end 850 meter til det nærmeste supermarked, flere uddannelsesinstitutioner ligger i samme afstand og det tager kun et par minutter at cykle til Horsens hyggelige centrum, som lokker med et levende handelsliv, hvor spisesteder og cafeer ligger side om side med handlemuligheder, forretninger og museer, så I altid har alt inden for rækkevidde. Horsens forener på den måde skøn natur, byens goder og kulturliv, og her er oplevelser for folk i alle aldre. Man fraflytter sjældent, når man først har bosat sig I Horsens, hvilket er forståeligt, for byen er helt igennem dejlig.

Velkommen hjem!
Priorsløkkevej 74, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
88
Grund:
308
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2001
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter