fbpx
Plantegning Zoom

IDYLLISK FRITIDSHUS MED STORT TERRASSEOMRÅDE I LILLE KREGME

Del bolig

Nu står et dejligt fritidshus på Præsthøjvej 6 ledigt og kan blive dit - en charmerende og sjælfuld ramme med en fantastisk beliggenhed og i gå-afstand til Roskilde Fjord, som bare venter på dig. Velkommen til!

Når du træder ind i husets store køkkenalrum, der er omkranset af et flot terrasse, så møder du et lyst rum med loft-til-kip løsning og pænt trægulv. Herinde er der god plads til at skabe netop de afdelinger, du ønsker og med fri passage mellem spisebordsområde, sofaarrangement og køkken inviterer kvadratmeterne i den grad til samvær med venner og familie. Du kan sidde i sofaen og nyde udsigten til det store terrasseareal med plads til havemøbler og parasol. Køkkenet har god bordplads, og terrassedøre samt gode vinduespartier sørger for et dejligt lysindfald.

Ved at krydse den overdækkede terrasse kommer du over til grundens anden ud af hele tre bygninger. Her møder du en gang med adgang til et fint badeværelse. På hver side af badeværelset er der aflukkede arealer, som kan udnyttes til opholdsrum eller opbevaringplads alt efter behov. I den sidste afdeling finder du et soveværelse med god plads til dobbeltseng og garderobe, og med åbne døre ud til terrassen har du et fantastisk kig til naturskønne omgivelser - dette er 2 år gammelt.

Huset er fra 1962 og er pænt vedligeholdt. Som en forlængelse af de charmerende rum indendøre er terrasseområdet en skøn tilføjelse til grunden. Herude venter mange gode stunder under åben himmel, og haven med masser af træer og grønne buske er den perfekte oase, når sommeren melder sin ankomst - tilmed er der anlagt bålsted på grunden og der medfølger en stor trampolin som står i en afskærmet krog.

Fra Lille Kregme St. kan du nemt gå til adressen, og der er indkøbsmuligheder indenfor rækkevidde. Du har vand til begge sider med Danmarks største sø Arresø mod øst og Roskilde Fjord mod vest. Frederiksværk er en hyggelig by med flere torve og pladser samt kulturhuset Gjethuset. Dertil er Krudtværket et stolt vartegn i byen, og søger du caféer og restauranter er der flere lokale smagsoplevelser i vente.

26 kvm boligareal omfatter IKKE soveværelse, værelse og toilettet, og disse rum er ved at blive registreret i BBR registret, hvorefter boligarealet vil komme til at udgøre omkring 45 kvm.

Book endelig for en fremvisning hos os, så du selv kan opleve alle de muligheder, dette fritidshus giver!


Præsthøjvej 6, 3300 Frederiksværk
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
26
Grund:
1215
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
1.343 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter