fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN FAMILIEVILLA NÆR ÅRRE

Del bolig

SKØN FAMILIEVILLA NÆR ÅRRE

Her er grønt, her er fredeligt, her er rigeligt med plads – vi er stolte af at kunne byde jer velkommen til denne familievenlige villa på Præstebrovej 48, der er placeret fem minutters kørsel fra Årre.

Med et samlet grundareal på 4703 kvadratmeter lover vi jer, at I ikke løber tør for skønne udearealer lige foreløbigt. Foruden en dejlig have og en sydvendt terrasse kan I nyde godt af et kæmpestort værksted med masser af muligheder og opbevarings plads.

Selve villaen på 183 kvadratmeter blev opført i 1910 og råder blandt andet over to stuer, en udestue og fire værelser fordelt på to plan. Planløsningen er især ideel til familien på to børn, og det nemme, velholdte hjem er lige til at flytte ind i.

Huset tilbyder stor entré og to stuer. Når sommermånederne nærmer sig, danner udestuen rammen om adskillige hyggelige stunder. Rummeligt køkken, smukt flisebadeværelse med separat bruseniche. Det ene store soveværelse holder til i stueetagen, og de tre resterende værelser er oppe på førstesalen. Det mindste værelse kan I for eksempel indrette som et lille kontor, mens de andre lader jer etablere et forældresoveværelse og to børneværelser.

Lad os langt om længe kaste et blik på de grønne, rolige omgivelser, som bliver en naturlig del af jeres hverdag. Ja, der er intet at sige til, at familier strømmer til den jyske muld for kunne nyde en tilværelse uden stress og jag. Med adresse på Præstebrovej 48 skal I ikke bekymre jer om den travle morgentrafik – i stedet kan I i ro og mag cykle til den nærmeste by, Årre, på et kvarters tid, hvis I da ikke vil endnu hurtigere frem med bilen. Det er her, I kan gøre jeres daglige indkøb i Dagli’Brugsen, og så byder byen både på en skole og en børnehave til ungerne.

Bestil en fremvisning med det samme.


Præstebrovej 48, 6818 Årre
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
183
Grund:
4703
Værelser:
6
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1910
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /var/www/html/wp-content/themes/brikk/single-nsa_js_property.php on line 666

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter