fbpx
Plantegning Zoom

LÆKKER 3V DUPLEX VED ARRESØDAL SKOV DIREKTE UD TIL GÅGADEN!

Del bolig

LÆKKER 3V DUPLEX VED ARRESØDAL SKOV

Velkommen til denne taktfulde lejlighed, der byder på gode lyse rum og er centralt beliggende i skønne Frederiksværk med skov, kultur og sø lige for døren!

På 3.sal ledes vi gennem entréen ind i den rummelige stue, som står strålende frem fra det smukke lysindfald, der klæder både gulve og vægge. Her er både plads til et hyggeligt spiseområde, et sofaarrangement og stadig en dejlig luftighed til frit at bevæge sig rundt. Køkkenet har ligesom stuen en rummelighed, der giver plads og lyst til at lave mad. I og med at lejligheden tilgås fra en svalegang, har I nu den fordel at bruge gangen som skøn vestvendt terrasse, hvor middagen kan nydes i aftensolen. Fra stuen bevæger sig en trappe op på første sal, hvor de to lyse værelser præsenterer sig, samt det lækre mørke badeværelse, som alt sammen fremstår i skønneste orden! Begge værelser er af god størrelse med rig mulighed for skabsplads og badeværelset har en velskabt seperat bruseniche.

Ejendommen er fra 1981 og har udover det fine terrasseområde et hyggelig gårdmiljø med flere bord-bænkesæt placeret rundt omkring. Her er også plads til cykelparkering!

Beliggende i den mest charmerende og hyggeligste by Frederiksværk får I den perfekte kombination af smuk natur og pæne gågader spækket med historie og dejlige caféer! Tæt på alt i Frederiksværk - lige fra natur til kultur - vil I opleve at kunne gå ned på gaden og være en del af et lokalmiljø med masser af takeawaysteder, restauranter, indkøbsmuligheder og ikke mindst blot 3 minutters gågang fra Frederiksværks stolte varetegn Krudtværket. Samtidig er I lige ved Arresødal skov og park, som fører ud til den omtalte Arresø, der er Danmarks største sø og et vidunderligt syn!

Alt i alt en utrolig lækker lejlighed beliggende i midtbyen, hvor det hyggelige byliv kombineres med den smukke natur. Velkommen.
Pottemagerbakken 10, 3300 Frederiksværk
Pris:
2.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
87
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
2.695 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter