fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIGT FRITIDSHUS NÆR LIMFJORDEN

Del bolig

I naturskønne og rolige omgivelser på en lukket vej finder I dette dejlige fritidshus, hvor I kan forestille jer mange gode feriestunder.

Med hjemmets store køkkenalrum bliver der skabt et behageligt rum, hvor der er plads til en hyggelig spiseafdeling – og med udsynet til den grønne have, står afslapning altså på menuen. Vælger I at sætte jer i sofasektionerne, kan I nyde varmen fra brændeovnen, der knitrer, mens I kan føre samtale med de flittige i køkkenet. Fritidshuset er generelt godt indrettet med klassiske sommerhus-elementer som hvidmalede lofter og lyse trænuancer, men også med velholdte gulve og et dejligt køkken. I køkkendelen har tidløshed og simplicitet været et fokus – så det er let at holde. Hjemmets badeværelse er også super funktionelt med separat bruseniche. I denne del af fritidshuset finder I også et godt soveværelse, hvilket der faktisk er to mere af – bare ud af hoveddøren i annekset, hvor der er yderligere 4-6 sovepladser. 


Får I lyst til at nyde udearealerne, finder I både en hævet, overdækket terrasse samt en flisebelagt terrasse. Begge lover muligheder for afslapning, hvor den ene kan være forbeholdt udsigten over markerne og engen, og den anden dejlige stunder i solen. Resten af haven byder på leg på den store plæne med frugttræer– og ellers kan I lægge jer på et tæppe med en god bog! Her er der dømt daseri.


Resten af området inviterer også til gode og rolige oplevelser; Lendrup Strand med dejlig, børnevenlig strand er for eksempel kun en kilometer fra hjemmet. Udover gå- og badeture kan I gå gode ture langs markerne og nyde roen, her er at finde. Hvis I leder efter indkøb eller restauranter, kan I gå eller cykle langs kanalen til hyggelige Løgstør. Udover butikker er der i denne by idrætsfaciliteter, en hyggelig havnefront med restauranter og bibliotek – ideelt hvis I lige har glemt ferielæsningen. 


Med denne lille perle tæt ved natur, og helt ugenert som det yderste hus på vejen, går I aldrig galt med ferie i det danske. Her kan der hygges ude såvel som inde – velkommen til! 

Porsevej 27, 9670 Løgstør
Pris:
675.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
75
Grund:
1583
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
965 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter