fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØNT KOLONIHAVEHUS I DEJLIGT OMRÅDE!

Del bolig

Dette fine hus ligger i et utroligt attraktiv beliggenhed for både børn, teenagere og voksne; her er masser af naturskønne områder, og rig mulighed for både byliv og hyggelig feriestemning: her er nemlig både skønne, grønne områder og hyggelige detaljer i husets arkitektur.

Porsdam 14, er bygget i 2017, hvilket er tydeligt at se på de kvalitetsfyldte rum. Her får i et hus med gode detaljer, hyggelig stemning, samt rig mulighed for hele kvalitetstid for hele familien. Det store samtale køkken er i flotte hvide elementer, hvor aftensmaden kan forberedes, uden at man bliver ekskluderet fra den gode stemning i stuen. Den rummelige stue har meget højt til loftet og udgang direkte til den store træterrasse, der kan danne ramme for mange hyggelige stunder i skønt vejr.Derudover er boligens store badeværelse bygget i moderne, minimalistisk stil, med mørke klinker, sorte badeværelsesmøbler, samt plads til både vaskemaskine og opbevaring. Med to store værelser, har I et sommerhus, som har potentiale til at danne ramme for mange hyggelige ferier med plads til både venner og familie.

Udearealet rummer en stor terrasse, hvoraf en del af den er overdækket – så haven kan nydes i al slags vejr. Derudover er der udhus, der kan udnyttes præcis efter jeres ønsker og behov, samt en stor vedligeholdelsesfri have, så ferierne ikke skal startes ud med havearbejde – haven egner sig perfekt til både haveaktiviteter, solbadning og hyggelige grillaftener.

Området er ideelt til familien, der nyder at bruge tid i naturen, men samtidig sætter pris på både shoppe- og cafeture. Med mange grønne områder så som Rebæk Søpark, Vigerslevparken og Bakkeskoven indenfor få kilometer, og med kun en 30 minutters cykeltur til Strøget, har denne beliggenhed alt hvad man har brug for til en skøn ferie.

Kort sagt får i her et stilrent sommerhus, der emmer af feriestemning og en beliggenhed, der egner sig perfekt til ferier for børn og voksne i alle aldre.

Porsdam 14, 2650 Hvidovre
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
56
Grund:
300
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter