fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE SOMMERHUS NÆR SKOV OG STRAND

Del bolig

Beliggende i et hyggeligt og fredeligt sommerhusområde nær skovens idyl og stranden venter jer den skønneste feriekulisse på Poppelvænget 8 – her emmer af sommerstemning, glade dage og ren afslapning. Dette sommerhus blev opført i 1970, og dets sortmalede træbeklædte facade skaber den fineste kontrast til den grønne havegrund. Huset er dog renoveret i 2005, hvor der også er lavet tilbygning.

Lad sommerdrømmene begynde indenfor, hvor der venter jer 68 veldisponerede kvadratmeter, der fordeler sig ud på en fin entré, hvor I kan hænge stråhatten og stille sandalerne. Videre herfra nås en fin fordelingsgang, hvor I finder et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter samt god skabsplads, dertil fås et badeværelse med separat bruseniche og to fine værelser. For enden af gangen venter det kombineret opholdsrum, der består af hjemmets køkken, som tilbyder god plads og direkte udgang til den østvendte terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes i solens spæde skær og den store stue viser sig med pillebrændeovn og gode indretningsmuligheder – i forlængelse af stuen ligger endnu et værelse samt udgang til den sydvendte, overdækket terrasse, der munder ud i en åben terrasse, hvor solen vil varme jer dagen rundt.

Som et ekstra plus får I et tilstødende skur, der bidrager til ekstra opmagasinering, hvor der er plads til diverse havespil og redskaber. Den 800 kvadratmeter skønne matrikel byder tillige på en skøn, fritliggende terrasse med udekøkken og mulighed for vildmarksbad (kan medkøbes), og den fine have tilbyder god plads til familiens forskellige aktiviteter. Der er et hyggeligt shelter i haven, så er du til overnatninger i det fri, så er muligheden lige her. Det skal desuden nævnes, at der er adgang til poolområde med badehus samt en god lille lysthavn, med mulighed for bådeplads.

Er I til lange gåture i skovens dyb, kan I glæde jer over, at I kommer til at bo et stenkast fra en stor skov, der byder på fri leg og kvalitetstid. Har I brug for mere plads end vildmarksbadet og poolområdet tillader, finder I stranden blot 400 meter fra huset, hvor I kan brede jer, alt det I vil og hoppe ud i bølgen blå. I kommer til at holde jeres foretrukne ferier tæt på en af Danmarks mange kystbyer, Stubbekøbing, hvor den tidligere fiskerihavn har udviklet sig til en lystbådehavn, og I kan desuden tage færgen til Bogø med den gamle veterantræfærge, IDA. Her er i sandhed tale om en skøn by med varierende natur, historiske steder og kulturoplevelser, og der er få kilometer til motorvejen, hvorfor I nemt og hurtigt kommer til og fra Stubbekøbing.
Poppelvænget 8, 4850 Stubbekøbing
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
68
Grund:
800
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter