fbpx
Plantegning Zoom

SMUK VILLA MIDT I IDYLLISKE OMGIVELSER

Del bolig

Smukke og landlige omgivelser med en idyllisk atmosfære - det må være sådan disse smukke omgivelser bedst beskrives, for her strækker åbne marker sig, mens skovbeklædte arealer breder sig i horisonten. I glemmer alt om storbyens puls og støj, det travle bybillede føles som et fjernt minde og der er i stedet fuldstændigt ro og fred i jeres nye nabolag - en smuk kulisse, som man aldrig bliver træt af at nyde synet af. Naturen er i højsæde, men I er også mindre end ti minutters kørsel fra Stege, som tilbyder gode handlemuligheder, specialforretninger og spisesteder samt skole, daginstitution og fritidsaktiviteter, så I aldrig skal mangle noget i dagligdagen.

Vi er ankommet til Pollerupvej 42, hvor denne smukke villa har stået siden 1893. Der er dog ikke meget at spore fra byggeåret, for ejendommen er flot moderniseret siden da, så den passer helt til nutidens forestiling om et dejlig hjem.

Huset fordeler sine 121 m2 over to plan og er ideelt til parret, der drømmer om et dejligt hus i flot stand. 1. salen er indrettet med et stort værelse, mens stueplan byder på en elegant karnapstue, super lækkert køkken i et stilfuldt design, flot brusebadeværelse og en udestue, der forlænger sommerperioden og sætter jer helt tæt på den fineste udsigt over naturen. Gennemgående er indretningen og elementerne holdt lyse og tidløse, hvilket klæder et hus som dette helt perfekt. Der er kræset for detaljerne med messing armatur og stilsikre facader i køkkenet, mens badeværelset har et elegant glasafskærmet brusemiljø. Alle rum har et dejligt lysindfald og hvor end I kigger, så bliver blikket fanget af den frodige natur, der breder sig bag vinduerne.

Udenfor venter der jer en 701 m2 stor grund, som grænser op til åbne marker og ligger fuldstændigt fredfyldt midt i solen. Her indbydes til livsnyderi, afslapning og hyggelige stunder - særligt på de åbne og overdækkede terrasser, der skaber et dejligt samlingspunkt i udelivet.

En villa og beliggenhed som denne skal opleves med egne øjne.

Kontakt os for en fremvisning.


Pollerupvej 42, 4780 Stege
Pris:
1.450.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
121
Grund:
701
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1893
Ejerudgift pr. md.
1.516 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter