fbpx
Plantegning Zoom

FANTASTISK FRITIDSHUS LIGE VED TØRRESØ STRAND

Del bolig

Vi kan i dag byde velkommen til hyggelige Platanvej 55, der kan opfylde jeres feriedrøm om fredelige ferier toppet af med en udsøgt beliggenhed et stenkast fra vandet.

Det rødmalede hus fremstår yderst charmerende og råder over en hyggelig have samt en solrig terrasse, hvor grillaftenerne kan nydes i den friske luft. De tætte buske og hække sørger på fornem vis at værne om privatlivet, så I helt uforstyrret kan sænke skuldrene og lade roen sænke sig. Derudover får I et mindre anneks, så gæster kan inviteres med på ferie, samt et skur til haveredskaber og cykler.

Indendørs får I ægte sommerhuscharme for alle pengene, da de skrå vægge giver en helt særlig atmosfære i boligen. Yderligere medvirker de lyse trælofter og trægulve, at rumfornemmelsen synes større, hvilket er gennemgående i alle rummene. Særligt stuen er veludnyttet med spiseplads, sofaarrangement og ovenlysvinduer, der tillader dagslyset at strømme indenfor. Selv på de mørke dage er samværet og nærværet garanteret, da I kan samles om den varme brændeovnen, der kun bidrager til en ekstra hyggelig stemning. Husets to værelser er begge lyse og indbydende, hvoraf det ene giver mulighed for en ekstra seng under den øverste køje. Derudover kan I glæde jer over et funktionelt køkken og en entré med plads til overtøjet samt et badeværelse med separat bruseniche.

Beliggenheden er fantastisk med få meter til vandet, hvor børn og barnlige sjæle kan plaske i bølgerne og bygge sandslotte i strandkanten. Selvfølgelig kan der også slappes af med en god bog i hånden eller med lange spadsereture i det bløde sand. Derudover kan indkøb til grillen hurtigt foretages i den lokale Dagli’Brugsen, og hvis ferierne skal piftes op med kulturelle seværdigheder kan I på knap 30 minutters kørsel tage til Odense for at opleve H.C. Andersens fødehjem, Den Fynske Landsby og meget mere.

Vi glæder os til at fremvise Platanvej 55 og området for jer.
Platanvej 55, 5450 Otterup
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
59
Grund:
454
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
1.719 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter