fbpx
Plantegning Zoom

PÆN OG MULIGHEDSRIG 2VÆRELSES MED SOLRIG ALTAN - UTTERLEV MOSE SOM NABO!

Del bolig

I kan lade S-toget tage jer det sidste stykke vej, når I sætter kurs mod jeres nye hjem, for stiger I af på Dyssegård Station, har I gåafstand til den klassiske rødstensejendom på Plantevej 5. Her venter en dejlig toværelses lejlighed på 66 velindrettede kvadratmeter, der kan prale af en solrig altan og en central adresse, for I bliver naboer til både bylivet på Søborg Hovedgade og de rekreative områder ved Utterslev Mose.

Adressen giver jer det bedste af to verdener, for der er bogstavelig talt få skridt til hovedgaden, hvor I nemt kan klare de daglige indkøb, og I kan også fristes til at springe madlavningen over, for gaden byder ligeledes på lækker take-away fra alle verdenshjørner. De små kaffebarer lægger op til en to-go, som I kan tage direkte med over til en gåtur omkring mosen, og her finder I også de perfekte løberuter. I får altså glæde af både by og natur.

Vender I blikket hjem mod lejligheden, kan I som det første glæde jer over placeringen, for den ligger i en høj stueetage, så I kommer på fin afstand af gadeniveauet, men I slipper samtidig for alt for mange trapper, når I bevæger jer mod hoveddøren. Det gør lejligheden til en attraktiv base for folk i alle aldre, og indendøre venter et hjem, der passer perfekt til såvel singlen som parret eller den studerende.

Turen tager sit udgangspunkt i en nydelig fordelingsentré, hvor et originalt, indbygget skab giver plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til samtlige rum: et funktionelt køkken med rigelig skabsplads, et lyst flisebadeværelse med separat bruseniche, et soveværelse med fransk altan og en skøn stue, der sætter prikken over i’et på en god planløsning. I stuen kan I nemt finde plads til både en spiseafdeling og et indbydende sofahjørne, og når I først har indrettet opholdsrummet lige i jeres ånd, kan I rette opmærksomheden mod altanen, hvor I kan skabe en hyggelig oase til sommerdagene. Altanen er integreret i bygningen, så I kan sidde i læ, når I fremover nyder solen med udsigt til de grønne fællesarealer.

Velkommen til jeres næste boligkapitel.
Plantevej 5, ST. th., 2870 Dyssegård
Pris:
2.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
66
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
2.525 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter