fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN VILLA MED MASSER AF PLADS - BILLGERE END AT BO TIL LEJE!

Del bolig

Stor, lys familievilla i naturskøn kulisse

Naturen er omdrejningspunktet her i den lille havneby, Bandholm, som er kendt for sit fantastiske badehotel og sit naboskab til Knuthenborg Safaripark. I befinder jer kun en kort køretur fra Maribo, men her er bylivet skiftet ud med fred, ro og natur, så langt øjet rækker. Jeres nye hjem ligger i den mest naturskønne kulisse på et lukket vænge i udkanten af byen, og her kommer I til at bo med udsigt til blå himmel og åbne marker, men I kan samtidig gå til havnen og byens samlingssted, Hvedemagasinet - et kulturhus med både foredrag, kunstudstillinger, loppemarkeder og fællesspisning.

Huset placerer sig ugeneret helt nede for enden af det lukkede vænge, hvor det ligger i første parket til markerne. Her overtager I en klassisk 70’er-villa, der med sine 182 kvadratmeter giver rigelig plads til jer med børn. De mange kvadratmeter fordeler sig over to etager, hvor førstesalen råder over tre værelser, et oplagt walk-in-closet, et nydeligt badeværelse og til slut et stort stuemiljø, hvor altandøren åbner op til sol og udsigt. Her kan I se til vandet ikke langt herfra, så pludselig skal det flotte marklandskab konkurrere om jeres opmærksomhed!

Boligen er fuld af dagslys, hvilket skaber en rar og luftig atmosfære, som straks gør det nemt at føle sig hjemme. Det gælder også i stueetagen, som supplerer med endnu et pænt badeværelse samt et bryggers, et stort køkken og en stue, hvor der absolut heller ikke er sparet på pladsen. Størstedelen af stuens facade er indrettet med brede vinduespartier, der lader lyset strømme indenfor, og samtidig skaber de en flydende overgang mellem inde og ude, så fremover kan I sidde i sofaen og følge med i årstidernes skiften ude i haven. Kort fortalt, her får I et dejligt hjem med rigelig plads til tilværelsen, og det bliver nemt at gøre rammerne til jeres egne.

Og der er mere endnu, for turen rundes af udenfor i haven. Fra stuen kan I træde direkte ud til sol og sommer på en sydvestvendt terrasse, og med lidt kærlighed kan haven hurtigt forvandles til et herligt uderum med alt fra små solkroge til flotte højbede.

Der er mulighed for at opnå flexbolig-tilladelse på ejendommen.

Velkommen hjem til Plantagevej 21.


Plantagevej 21, 4941 Bandholm
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
182
Grund:
861
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter