fbpx
Plantegning Zoom

SKØN 2PLANS VILLA PLACERET NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

På en sidegade til Bredgade finder I denne idylliske villa med muligheden for at gøre stedet til jeres helt eget!

Med sine 158 kvm byder villaen på fem værelser, et dejligt køkkenalrum, en hyggelig udestue samt et charmerende badeværelse. På 1. etage finder vi de tre lyse værelser, hvor man har muligheden for at rive væggen ned mellem de to værelser og bygge ud. Enten til en rummelig stue eller et endnu større soveværelse med walk-in-closet. På stueplanen leder gangen os hen til den tiltalende stue, der har en tilhørende brændeovn til at gøre de kolde vinteraftener lidt hyggeligere. Stuen leder os hen til køkkenalrummet, der præsenterer sig som et oplagt samtalekøkken, hvor gæster og kok glædeligt kan underholde hinanden, mens maden bliver tilberedt. Fra køkkenalrummet ses også en direkte udgang til udestuen, hvor hyggen kan fortsætte rundt om den varme brændeovn. Her byder muligheden sig også for at rive væggen ned mellem køkkenet og stuen, og dermed gøre køkkenet større og bringe selskabet tættere på hinanden.

Ejendommen er fra år 1929 og har en grundstørrelse på 751 kvm, som fordeler sig på en fin forhave med flagstang samt garage og en stor pæn baghave. Her sætter fantasien kun grænser for, hvordan I vælger at udnytte de grønne arealer. Måske vælger I at kaste jer ud i at plante grøntsager i drivhuset, mens I også kan plante smukke blomsterbed, der kan pynte haven yderligere.

På Plantagevej 13 får I muligheden for at starte på en frisk midt i et hyggeligt intimt nabolag. I nærområdet finder I både naturskønne omgivelser i form af Draved skov, hvor man kan mærke naturen helt tæt på og mulighed for god spise på Øster Højst kro. Indkøb finder I kun en kort køretur væk til Løgumkloster by, der byder på forskellige oplevelser og gode butikker, restauranter, cafeer og smukke kirker. Der er rigt foreningsliv i byen både for børn, voksne og pensionister. Her er ligeledes skole og børnehave. Efter en lang dag ude i området, kan I roligt vende tilbage til Plantagevej, hvor I kan føle jer trygge og private.


Plantagevej 13, 6240 Løgumkloster
Pris:
585.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
158
Grund:
751
Værelser:
6
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1929
Ejerudgift pr. md.
1.178 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter