fbpx
Plantegning Zoom

VELPLACERET ANDELSBOLIG MED DEJLIG, OVERSKUELIG HAVE

Del bolig

Denne andelsbolig passer perfekt til enlige såvel som par i alle livets stadier – uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem. Her får I nemlig 82 kvadratmeter, som ledsages af en overskuelig have, hvor I kan nyde tilværelsen.

Adressen er Pilevænget 6A, og her bosætter I jer på et lille, lukket boligvænge, som sikrer optimal ro. Foran huset står en carport, et stort værksted og dertil får I glæde af den hyggelige have, som ligger hyggeligt, privat og afskærmet. Her får I særligt glæde af de møblerbare terrasseområder, der giver plads til alt lige fra afslapning i solen til hyggelige grillmiddage med venner eller familie.

Hoveddøren åbner op til en hyggelig, hjemlig og veldisponeret bolig, der er svær ikke at falde for med det samme. I møder først og fremmest entréen, og fra den bydes I videre til husets samlingspunkt, nemlig opholdsrummet hvor køkken, spisestue og dagligstue ligger i åben forbindelse. Foruden de gode indretningsmuligheder siger det næsten sig selv, at det her rum danner den ideelle ramme for nærvær og samvær, og i sommermånederne er det ligeledes et plus, at der er direkte udgang til terrassen og haven. Planløsningen byder ligeledes på to værelser, og til sidst venter et rummeligt badeværelse med opbevaringsplads og separat bruseniche.

Det hele toppes med en attraktiv beliggenhed i Tjæreborg, som huser alle hverdagens fornødenheder. Fra stationen er der forbindelser mod både Esbjerg og Ribe, og pendleren har endda også nem adgang til motorvejen. Byen huser naturligvis alt lige fra dagligvarebutikker til specialforretninger og spisesteder, og prikken over i’et er uden tvivl den korte afstand til de større byer kombineret med den fortryllende natur, som området er særligt kendt for.


Pilevænget 6A, 6731 Tjæreborg
Pris:
400.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
82
Grund:
931
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2004
Købspris
400.000 kr.
Boligydelse pr. md.
4.080 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter