fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS LEJLIGHED MED TO SOLRIGE ALTANER I ROLIGE OG NATURSKØNNE OMGIVELSER NÆR BY

Del bolig

LYS LEJLIGHED MED TO SOLRIGE ALTANER I ROLIGE OG NATURSKØNNE OMGIVELSER NÆR BY

Vi åbner nu dørene for en lys og indflytningsklar lejlighed, der med sin ideelle beliggenhed sikrer jer nær afstand til både natur og byliv. Her kan I nyde omkringliggende, grønne arealer, mens solens stråler også er til at finde på de to sydvendte altaner.

I bosætter jer i en velholdt ejendom fra 1967, og her er det ikke kun beliggenheden, der tiltrækker. Her kan I også nyde de omkringliggende grønne arealer, som byder på både leg og afslapning. Desuden er der gode parkeringsmuligheder og blot fem min. Kørsel til E45 med både syd- og nordgående retning.

Indendørs venter 69 lyse og veludnyttede kvadratmeter. Lejligheden præsenterer sig med en nydelig entré, der giver god plads til opbevaringen med indbyggede skabe fra loft til gulv. Fra entréen er der fri passage til det rummelige køkken, hvor I sagtens kan være fælles om den daglige madlavning. Her finder I alle hårde hvidevarer inklusiv vaskemaskine og opvaskemaskine, mens det store vindue giver jer en fin udsigt ud over området.

I den store stue kan I både indrette jer med spisebord og sofaarrangement, hvilket helliger rummet til de fælles stunder. Her finder solens stråler ubesværet vej ind gennem det store vinduesparti, der tilmed i de varme måneder giver jer anledning til at forstørre rummet ved at åbne ud til altanen. Herude kan I indrette jer med havemøblerne, mens I herfra kan nyde en fantastisk udsigt til de grønne arealer.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på et stort værelse med god og rummeliglig skabsplads. Herfra kan I atter forbinde boligens inde- og udeliv, da I fra værelset kan åbne ud til endnu en solrig altan. Lejlighedens badeværelse er opført i et tidløst design, og her kan I glæde jer over en stor bruseniche.

På denne adresse er I sikret beliggenhed for alle pengene. Her får I en rolig placering nær naturskønne arealer samtidig med, at I kan cykle ind til city syd og Aalborgs hjerte på et lille kvarter. I storbyen venter, foruden gode indkøbsmuligheder, alskens butikker og spisesteder, mens I her også kan nyde et hav af gode gåture langs den hyggelig Havnefront. Fra lejligheden klares indkøbene blot 250 meter fra hoveddøren, mens nærområdet også tilbyder butikker og grønne gåture. I har kun fem kilometer til Aalborg Universitet, og I kommer tilmed ubesværet med offentlig transport med 100 meter til nærmeste busstoppested.

Velkommen hjem! 

Perikumvej 5, 2. th., 9000 Aalborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
69
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter