fbpx
Plantegning Zoom

LYSFYLDT ANDELSBOLIG FRA 2005 MED BETAGENDE UDSIGT

Del bolig

Med nøglerne til Peder Kællers Vej 5H overtager I en 103 kvadratmeter stor andelsbolig, der fremstår stilren og moderne, og som er beriget med en fantastisk beliggenhed, der er både bynær og naturskøn på en og samme tid – her har I nemlig Boller Skov som nabo, og det vil uden tvivl bidrage med en helt særlig herlighedsværdi til hverdagen. Desuden er boligen beliggende med kort afstand til bybus, skole, børnehave og sportsplads. 

Bebyggelsen er opført i 2005, og her bliver I en del af en veldrevet andelsforening med styr på sagerne. Her hører et redskabsrum med til boligen, samt egen parkering. Der er løbende stor fokus på vedligeholdelsen af det gedigne byggeri, der er opført med et klassisk arkitektonisk udtryk, og for foden af bygningen breder de hyggelige, grønne fællesarealer sig ud med plads til leg og aktiviteter såvel som afslapning.

I ejendommen er der elevator, som fører til lejligheden på 1. sal, og dette er ejendommens øverste etage, hvorfor der venter jer en hverdag uden larmende overboer. Lysindfaldet er naturligvis også sublimt, og det samme gør sig gældende for den smukke udsigt, der endda kan nydes fra boligens egen private altan. Den vender perfekt mod syd og har derfor glæde af eftermiddagssolen, og den lægger sig i forlængelse af opholdsrummet, hvor køkken, spisestue og dagligstue på hyggeligste vis kombineres. Indretningsmulighederne herinde er således i top, og det stilrene køkken giver samtidig gode rammer om madlavningen. Planløsningen afrundes med to gode værelser, et bryggers, en rummelig entré og et flot badeværelse med bl.a. separat bruseniche samt opbevaringsplads til toiletartikler.

I skal sætte kurs mod Horsens sydlige bydel, hvor jeres nye hjem ligger trygt og godt på et lukket vænge med Boller Skovene som nabo, så I kommer til at bo med natur lige udenfor døren. Naturen er virkelig tænkt ind i arkitekturen, hvorfor bebyggelsen også står med udsigt over Horsens Fjord, og samtidig har I kun en kort cykeltur ind til det stemningsfulde centrum, hvilket sikrer en nem og bekvem hverdag.
Peder Kællers Vej 5H, 8700 Horsens
Pris:
375.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
103
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2005
Købspris
375.000 kr.
Boligydelse pr. md.
6.340 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter