fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Moderne 3V’er med Boller Skovene som nabo. Ejendommen har elevator.

Del bolig

*Foreningen godkender forældrekøb. 

Det kan være alt fra singlen til den lille familie eller parret i alle aldre, der sætter et dejligt punktum for boligjagten med denne treværelses andelslejlighed i foreningen Boller Skov. I skal sætte kurs mod Horsens sydlige bydel, hvor jeres nye hjem ligger trygt og godt på et lukket vænge med Boller Skovene som nabo, så I kommer til at bo med natur lige udenfor døren, og samtidig har I kun en kort cykeltur ind til det stemningsfulde centrum, så jeres attraktive adresse kan lidt af det hele.

Når I ankommer til Peder Kællers Vej, møder I en flot bebyggelse tegnet af Tegnestuen Østjylland; jeres ejendom stod klar til indflytning i 2005, og samme år vandt den kommunens arkitekturpris, så I flytter ind i prisvindende og gennemtænkt byggeri. Ejendommen er opført i to etager, og jeres lejlighed ligger dejligt ugeneret på første sal, så når bilen er parkeret få skridt fra gadedøren, kan I tage turen den korte vej op.

Hoveddøren åbner op til 103 velindrettede kvadratmeter, der prydes af rene linjer og tidløst design, så I skal blot folde jeres indretningsidéer ud på det hvide lærred. Turen lægger godt fra start i en rummelig entré, der er praktisk indrettet med et elegant klinkegulv, og fra entréen er der blandt andet adgang til bryggerset og det stilrene badeværelse. Derudover er pladsen godt fordelt på to regulære værelser, der bliver nemme at indrette, og det hele bindes sammen af det store, åbne opholdsmiljø, som står øverst på de fleste ønskelister. Her får I nemlig et naturligt samlingspunkt med plads til hygge og samvær!

Når I træder ind i stuen, bliver jeres opmærksomhed straks fanget af de mange store vinduer, der skaber en flydende overgang til den skønne udsigt. Her er frit udsyn over nabolaget og den lange horisont, og det er en udsigt, der kun bliver bedre, når I rykker videre ud på den lækre altan, som sætter prikken over i’et på en herlig rundtur. Altanen orienterer sig perfekt mod sydvest, så der er garanti for mange gode soltimer, og de udendørs bonuskvadratmeter bliver hurtigt en direkte forlængelse af boligen, når vejret er godt.

Tilbage er der kun at sige: Velkommen hjem!

Peder Kællers Vej 3E, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
103
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2005
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter