fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE ETPLANSVILLA MED MEGET ATTRAKTIV ADRESSE I SILKEBORG

Del bolig

Hjertelig velkommen til Parkvej 10 i Silkeborg – Byen ved søerne. Her ligger en skøn etplansvilla, der blev opført tilbage i 1959, og denne solide villa afspejler originalitet og karakter. Huset vil uden tvivl give jer de trygge rammer, der skal til for at få en velfungerende hverdag til at fungere.


Når I ankommer til adressen, kan I parkere bilen i garagen med bagvedliggende depotrum, så bilen holder i tørvejr. Bliv ude for en stund og udforsk den 834 kvadratmeter skønne matrikel, der byder på en traditionel have kombineret med vild natur – her skyder de store træer deres kroner mod skyerne. Haven er ugeneret og lukket, og den er oplagt til både afslapning på solrige dage eller diverse lege og aktiviteter – plads er der nemlig nok af.


Nu kan vi ikke trække spændingen længere, og her bliver I taget med indenfor til en villa, der byder på et samlet råderum over 115 kvadratmeter og en fordelagtig planløsning. Bagved hoveddøren står entréen klar til at tage imod jer, og videre tilgås et gangareal, der baner vejen til de resterende rum. Her fås et badeværelse med kombineret bad og brus, to værelser, et stort bryggers med vaskefaciliteter og opbevaringsmuligheder og et køkken, der er opført i hvide elementer med opvaskemaskine og lækker træbordplade. Slutteligt venter to stuemiljøer, hvoraf den ene er oplagt at bruge som spisestue, da den ligger i forlængelse af køkkenet. Den anden stue emmer af hygge og samvær i familiens tegn. Fra stue og bryggers er der udgang til den overdækket terrasse med tilhørende depotrum, og terrassen er perfekt til de våde sommeraftener.


Med jeres nye adresse flytter I som sagt til Silkeborg, der særligt er kendt for sine mange søer og fortryllende natur. I kommer til at bo nær gode stisystemer samt Vestre Søbad, og til de aktive personer tilgår I nemt Søndre Ringvej, der tager jer til Søsportens Hus med en masse forskellige vandaktiviteter. Derudover er der både gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitution i nærområdet, og I kan cykle til Søtorvet på blot ti minutter.


Parkvej 10, 8600 Silkeborg
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
115
Grund:
834
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
3.575 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter