fbpx
Plantegning Zoom

GENNEMFØRT HALVT DOBBELTHUS FRA 2019 - MASSER AF PLADS TIL FAMILIEN !

Del bolig

Nu har I mulighed for at overtage nøglerne til denne suveræne bolig, der opfylder alle de kriterier, som den kompromisløse køber stiller til et moderne hjem. Det er den forreste bolig der er til salg. 

Det halve dobbelthus er opført i 2019, hvilket tydeligt kommer til udtryk i både byggestil, elementer, funktionalitet og æstetik. Det gode førstehåndsindtryk bliver allerede skabt fra start, hvor I bydes velkommen i den flisebelagte indkørsel, som har to carporte og sti, der leder os til huset. Ejendommen er opført i grå og sorte sten med hvide vinduesrammer og sort tegltag, som tilsammen skaber et harmonisk og indbydende udtryk.

Bag hoveddøren venter der jer et lyst og moderne hjem, som fordeler sine 152 m2 over to etager. 1. salen er indrettet med tre store soveværelser, mens det sidste værelse ligger i stueetagen og giver jer en oplagt mulighed for at indrette separat forældre- og børneafdeling. Der er endvidere et super lækkert badeværelse med bruseniche på hver etage, som gør hverdagen nemmere for børnefamilien. Begge badeværelser fremtræder flotte og indbydende i tidløse designs, hvor der er kræset for detaljerne. Det tidløse udtryk gør sig også gældende i køkkenet og bryggerset, som ligger i forlængelse af hinanden med gennemgående grå gulvfliser og elementer i hvidt. I naturlig forbindelse til køkkenet har I en dejlig vinkelstue, hjemmets hjerte, hvorfra der er direkte udgang til en solrig terrasse, som vender perfekt mod sydvest. Herude venter der jer et nemt og overskueligt udeliv, som ikke stiller høje krav til vedligeholdelsen, men derimod indbyder til livsnyderi på de skønne terrasser.

Jeres nye adresse er Park Allé 312B, en attraktiv beliggenhed for jer, der gerne vil have dagligdagens bekvemmeligheder lige ved hånden. Inden for gåafstand findes både Park Alle Privatskole og Brøndby Vester Skole, og her er gode fritids- og sportsfaciliteter inden for få minutters cykelafstand, så familien aldrig vil mangle noget. Ligeledes er her flere gode handlemuligheder i Kirkebjerg Bydelscentret og endnu flere muligheder i Glostrup Centret. Alt ligger i behagelig afstand fra adressen, også togstationen, som nemt nås på mindre end ti minutters cykeltur. Beliggenheden er helt i top!

Park Allé 312B, 2605 Brøndby
Pris:
4.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
152
Grund:
509
Værelser:
5
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2019
Ejerudgift pr. md.
3.496 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter