fbpx
Plantegning Zoom

Mulighedsrig etplansvilla i naturskønne Tolne

Del bolig

Et sted på strækningen mellem Frederikshavn og Hjørring finder I et utrolig smukt naturlandskab, og midt i alt det grønne ligger den lille, hyggelige stationsby, Tolne, som fremover vil blive jeres nye base - og det kan I godt glæde jer til. Tolne danner rammen om et aktivt lokalmiljø, hvor også flere kunsthåndværkere har slået sig ned, og så bliver I naboer til Tolne Skov og Tolne Bakker, som udgør et velbesøgt naturområde, der lægger op til lange gåture og en picnic i det fri. En adresse i Tolne er til alle jer, der sætter pris på naturen, og samtidig har I få minutters kørsel til de daglige gøremål i både Sindal og Mosbjerg, mens I bor med 700 meter til toget, der forbinder jer direkte med alt fra Frederikshavn til Hjørring og storbylivet i Aalborg.


Jeres nye hjem placerer sig trygt og godt på et lukket vænge, der er omkranset af skov og åbne marker. Her bliver I budt velkommen af en klassisk 70’er-villa, der indendøre byder på 106 veludnyttede kvadratmeter i ét plan, og det kan blive et nyt boligkapitel for såvel parret som for den lille børnefamilie - det kan også være enden på boligjagten for de unge førstegangskøbere, der drømmer om at blive husejere?

Villaen ligger på en 1.265 kvadratmeter stor matrikel, så der er dejligt med luft omkring jer, og haven står som et grønt lærred, hvor I kan indrette jer med alt fra solrige terrasser til drivhus og en lille køkkenhave - det er helt op til jer, og plads er der nok af. I forlængelse af huset finder I også allerede en sydvestvendt fliseterrasse, der inviterer på sol, sol og atter sol.

Indendøre kan I med maling og moderne opdateringer sætte jeres eget præg på rummene, så I får det præcis, som I vil have det. En god planløsning giver jer allerførst to indgangspartier i form af en entré og et praktisk bryggers, og entréen ligger i forbindelse med husets separate værelsesafdeling, hvor et badeværelse har selskab af tre regulære værelser. Dertil kommer et spisekøkken og en stue, som bliver dér, hvor I samles, og der er rig mulighed for at åbne op mellem de to rum, så I får ét stort opholdsmiljø med plads til familielivet. Fra stuen er der desuden adgang til en udestue, hvorfra I træder videre til udelivet i haven.

Velkommen til den dejlige by, Tolne, og til jeres nye hjem på Paradisvej 4.

Paradisvej 4, 9870 Sindal
Pris:
425.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
106
Grund:
1265
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
1.354 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter