fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ATTRAKTIV OG LYS LEJLIGHED NÆR GRØNNE OMRÅDER

Del bolig

ATTRAKTIV OG LYS LEJLIGHED NÆR GRØNNE OMRÅDER

På en dejlig adresse nær grønne områder og lige ud til Troldhedestien finder I denne veltrimmede bolig, der byder på lyse, regulære rum i en gennemgående moderne og indbydende stil.

Boligens 88 velplacerede kvadratmeter udfolder sig på en entré, et køkken, en stue, to værelser og et badeværelse. Køkkenet står skarpt i hvide flader, en mørk bordplade og flotte praktiske gulve. Her er optimal opbevaringsplads, og rummet fremstår lyst og indbydende, som et stort vindue understreger. Stuen er luftig med et herligt lysindfald fra et bredt vinduesparti, som fremhæver de flotte gulve. Her er god plads til både spisebord og sofaarrangement, og den behagelige luftighed følger med ind på værelserne, som også er godt oplyste - og her er snildt plads til både seng og opbevaring. Sidst får I et nydeligt badeværelse, der med lyse vægge og beige klinker står tidløst. Her er hverken rummeligheden eller lysindfaldet til at klage over, og med plads til vaskefaciliteter kan hverdagens pligter klares i en håndevending.

Ejendommen er opført i 1961 og fremstår nydelig i gule mursten, hvor I kan nyde solen på et hyggeligt lille sydvendt haveareal med varme i ryggen fra de opvarmede mursten og med udsigt over grønne arealer - og hvis man er heldig med fornem betjening fra stuevinduet, hvis et koldt glas vin er på sin plads.

Bevæger I jer uden for matriklen finder I med det samme dejlige arealer med grønt til siderne, hvor en rute via Troldhedestien lader jer få gode skridt i benene og stor himmel omkring jer, og ad denne vej kan I nå helt til centrum uden trafik - ud over vejen via Troldhedestien, kan I også nemt nå centrum i bil eller med bus. I har ikke langt til indkøb, som befinder sig ikke mere end 100 meter fra hoveddøren, og i en radius af tre kilometer giver jer gode valgmuligheder af daginstitutioner og skoler, og med Kolding Storcenter godt en kilometer herfra kan både shopping og flere restaurantoplevelser nås på gåben.

Alt i alt et gennemgående tiltalende hjem, som står fuldstændigt indflytningsklart - og så på en fordelagtig placering nær det hele.
Paabyvej 3, st. tv., 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
88
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter