fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE VILLA I DEJLIGT OMRÅDE

Del bolig

I en af fyns skønneste byer, Årslev, ligger denne perle af en bolig. Husets 130 kvadratmeter spænder over én etage og en veldisponeret planløsning, og hjemmet er således velegnet for en bred målgruppe.

Villaen er opført i 1962, og den har en helt særlig charme, der fornemmes allerede ved øjekast, og som går igen gennem alle husets rum. Skal vi tage et nærmere kig indendørs?

I bydes velkommen af entreen, der på fineste vis fører jer videre til boligens øvrige rum, der alle er lysfyldte og regulære. På venstre hånd er køkkenet placeret, og det er opført i tidløse materialer med spiseplads og alt i hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet ligger den store vinkelstue, og her er det oplagt at skabe et hyggeligt samlingspunkt for hele familien. Rummets form skaber en naturlig opdeling, så der både er plads til spisebord plads samtidigt med et hyggeligt sofaområde, hvor hele familien kan slænge sig og nyde hinandens selskab. Fra stuen er der selvfølgelig også både udsigt og udgang til den store udestue, der giver videre afsæt til terrassen og haven, hvilket skaber en glidende overgang mellem inde og udearealerne. Planløsningen byder på fire indretningsvenlige værelser, og som prikken over i’et venter et lyst badeværelse, der er opført i tidløse materialer.

Til ejendommen får I ligeledes et stort disponibelt rum, der kan udnyttes præcist efter jeres ønsker og behov. Derudover er der et rummeligt værksted, hvilket må siges at være en stor fordel, hvis cyklen skal repareres, eller hvis familiens handymand har brug for et fristed. Udover den hyggelige have byder udeområdet på en fin sydvestvendt terrasse, der giver jer rig mulighed for at nyde solens stråler og den dejlige udsigt, når vejret er til det.

Beliggenheden byder på alt, hvad man behøver – både til hverdag og i de sparsomme fridage. Her er både skoler, daginstitutioner og et hav af indkøbsmuligheder, og samtidig nærområdet på mange muligheder for fritidsaktiviteter samt naturskønne områder.
Overvejen 96, 5792 Årslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
700
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter