fbpx
Plantegning Zoom

LYS, FLOT OG GENNEMRENOVERET FAMILIEVILLA

Del bolig

Børnefamilien vil straks føle sig hjemme på Orenæsvej 24, for her møder I en klassisk 60’er-villa, der takket være en lang række istandsættelser er forvandlet til et lyst og lækkert hjem, der står klar til at danne rammen om en ny families tilværelse. Huset placerer sig i trygge rammer på en hyggelig villavej i Næstved, hvor I bor med kort vej til skole og indkøb, mens cyklen på under et kvarter tager jer ind til centrum og stationen.

Når I ankommer til adressen, kan I allerførst parkere bilen i enten indkørslen eller den integrerede garage, og fra sidstnævnte er der direkte adgang til husets bryggers, så I kommer tørskoede indenfor, når I vender hjem med de daglige indkøb. Foruden bryggerset får I også et andet indgangsparti i form af en entré, som er smagfuldt indrettet med et flot, sprosset glasparti, der lader lyset strømme fra rum til rum; allerede her kan I fornemme den lyse og luftige atmosfære, som vil følge jer overalt i hjemmet. Tilbygning på 54 m2 samt nyere tag fra 2009.

Planløsningen folder sig ud med et tidløst badeværelse og hele fire værelser, så der er god plads til børnefamilien - også når I vil samles til hverdag og fest, for hjemmet fuldendes af de skønne opholdsrum, hvor køkken-alrum og stue folder sig ud i forlængelse af hinanden. Det bliver en fornøjelse, når I inden længe kan give jer i kast med madlavningen i det stilrene køkken, som prydes af alt fra ovenlys til spots i loftet, og i stuen kan I indrette et dejligt opholdsrum lige i jeres ånd. Halvdelen af huset har tilmed gulvvarme. 

Sommerens opholdsrum bliver derimod haven, hvor de solrige terrasser vil fungere som jeres faste base i det gode vejr. I vil straks få lyst til at slå jer ned, og det er nemt at forestille sig, hvordan der på lyse aftener tændes op i grillen, mens børnene løber frit omkring og leger på græsset. Der er også rigeligt med plads til at indrette haven med alt fra gyngestativ til trampolin, hvis det kunne være et hit hos de yngste familiemedlemmer.

Kort fortalt, et dejligt hjem, hvor familielivet for alvor kan slå rødder.

Orenæsvej 24, 4700 Næstved
Pris:
1.990.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
878
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
2.363 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter