fbpx
Plantegning Zoom

Smuk villa med fantastisk udsigt.

Del bolig

ÅBENT HUS UGE 43 OG 44. RING OG BESTIL EN TID ALLEREDE IDAG.

Den arkitektoniske perle som blev bygget i 1924, har snart prydet bybilledet i 100 år, og fremstår i utrolig god stand, velholdt og med et solidt ydre. Kommer man indenfor, så vil man opleve en bolig der rummer selv den store familie.

Den 151kvm. store bolig indeholder 2 badeværelser, begge med brus, toilet og håndvask, 3 gode soveværelser på førstesalen, en stor dagligstue samt et godt køkken-alrum med udgang til den skønne og hyggelige terrasse. Desuden er det et godt dejligt bryggers med gulvvarme  og oceaner af plads til vaskemaskine, tørretumbler og tørrestativ.

Dertil kommer 79 kvm. der indeholder et godt værelse med mulighed for vinkælder, en gildesal og et dejligt værksted. En ejendom med et sammenbygget areal på i alt 230 kvm.

Udover den helt unikke beliggenhed, med grund helt ned til Sakskøbing Fjord, så er selve villaen også beliggende i en aktiv og driftig handelsby. Sakskøbing er bl.a. kendt for sit prisvindende hotel, hvor Claus Meyer har skabt et helt unikt miljø for kulinariske oplevelser, men du kan også finde både en skøn bymidte samt et rigt og aktivt forenings- og idrætsliv. Der er desuden kun 4 minutter fra dit kommende hjem til motorvejen, KØRETUREN TIL STORKØBENHAVN KAN GØRES PÅ EN TIMES TID.

Du kommer også til at være tæt på bl.a. Knuthenborg safaripark, Lalandia, Oreby Kro, samt andre fantastiske spise- og kulturinstitutioner som Fuglsang og Krenkerup Bryggeri.

Velkommen til et hjem, der rummer mere end det ordinære, som byder på æstetik og plads, med mulighed for at morgenbade, hele året rundt – fra egen matrikel, med kort afstand til skole og daginstitution, tæt på indkøb; ja kort sagt: Velkommen til Orebyvej 57!

Orebyvej 57, 4990 Sakskøbing
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
151
Grund:
2629
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1924
Ejerudgift pr. md.
2.053 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter