fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, STILREN OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED GODE UDEAREALER

Del bolig

Centralt beliggende på Ordrupvej, helt tæt på det stemningsfulde byliv og med noget af Nordsjællands mest fantastiske natur lige ude i horisonten, har vi i dag fornøjelsen af at byde dig velkommen til denne indflytningsklare ejerlejlighed på 79 kvadratmeter.

Adressen er helt nøjagtigt Ordrupvej 132F, 1, tv – en lille, lukket bolig lomme til Ordrupvej, hvor man bor hyggeligt og uforstyrret. Ejendommen er opført i 1953, og den er opført med klassisk, tidstypisk arkitektur. Beboerne har glæde af de gode parkeringsfaciliteter, og her er bl.a. også grønne fællesarealer med plads til alt lige fra afslapning med en god bog til grillaftener med venner og familie.

Lejligheden ligger på 1. sal, og dette er faktisk også bygningens højeste placering. Jeres nye hverdag kommer altså til at udspille sig uden larmende overboer, og med denne placering er boligen ligeledes sikret et godt lysindfald og en fin udsigt over bl.a. fællesarealerne. Lejligheden står snorlige med lyst og tidløst interiør, og her hersker kort sagt en virkelig hyggelig atmosfære. Planløsningen viser sig først og fremmest på en rummelig entré med indbygget skabsplads, og mod syd venter den store, lysfyldte og hyggelige stue, der er utrolig indretningsvenlig med plads til bløde sofamøbler såvel som spisearrangement. Samtidig venter der to regulære værelser, et moderne og minimalistisk køkken samt et strømlinet badeværelse med bl.a. glasafskærmet brus.

Lejligheden ligger yderst eftertragtet i Ordrup med kun 350 meter til togstationen og omgivet af Charlottenlunds mange nærbutikker og spisesteder. Endvidere kommer du til at bo i gåafstand til Bellevue Strand, hvilket er en sand fryd i sommermånederne, samt nær ved Skovshoved Havn, Dyrehavens enestående natur og Dyrehavsbakkens ikoniske forlystelser. En sand drømmeplacering, som opfylder alle hverdagens behov, og flere endnu.

Ordrupvej 132F, 1. tv., 2920 Charlottenlund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
79
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter