fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR, LYS OG SUPER CHARMERENDE LEJLIGHED

Del bolig

Velkommen til en dejlig lejlighed i Charlottenlund tæt på alle dagligdagens fornødenheder, hvor indkøb, skole, daginstitutioner, gymnasium, caféer, bibliotek og offentlig transport kan findes inden for en radius af 500 meter.

I får en veldisponeret bolig med køkkenalrum stue og to gode værelser med plads til den lille familie, som ønsker at bo i byen med adgang til grønne områder. Ejendommen er fra 1953 og byder på et skønt fællesareal med velplejet have, græsplæne og p-pladser. Her har i et fint uderum, hvor I kan holde sommerens fødselsdage eller blot nyde en kop kaffe under den blå himmel.

Boligen er indrettet med køkken alrum stue som har flot lysindfald og udsigt mod haven. De to værelser har lyse gulve og hvide vægge, ligesom I finder indbyggede skabe i begge værelser samt gangen. Hele lejligheden fremstår særdeles velholdt og indflytningsklar.

Køkken og badeværelse er super god stand og meget stilrent. I køkkenet er elementerne hvide , og de hårde hvidevarer tæller komfur, opvaskemaskine og køleskab - i forlængelse heraf er der rig mulighed for spiseplads. Badeværelset har en separat bruseniche og et badeværelsesmøbel i en enkel stil, der har god opbevaringsplads - tilmed plads til vaskesøjle.

I vil bo med udsigt over grønne arealer og kort afstand til Gentofte Kommunes grønne områder som fx Bernstorff Slotspark, Charlottenlund Skov, Øresund og Dyrehaven i en ejendom med en sund og social ejerforening. Buslinje 185 (Klampenborg St.-Nørreport St.) kører lige til døren, og Charlottenlund S-togsstation befinder sig cirka en kilometer fra ejendommen. Der medfølger depotrum samt adgang til fælles vaskeri og cykelkælder.

Bestil en fremvisning med det samme.

Ordrupvej 132A, 1., 2920 Charlottenlund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
74
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter