fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR OG MODERNE LEJLIGHED I CHARLOTTENLUND MED KIG TIL DYREHAVEN!

Del bolig

I den nordlige bydel i Storkøbenhavn ligger Charlottenlund, som går under Gentofte Kommune og ligger ud til Øresundskysten. Charlottenlund kendetegnes som en af Danmarks mest velhavende områder, hvor bybilledet også afspejler dette med rene gader og fine butikker.

I dag har vi fået fornøjelsen af at præsentere jer for en indflytningsklar og moderne 2-værelses lejlighed beliggende på Ordrup Jagtvej 42D, 3. tv. Lejligheden ligger i en fin og velholdt ejendom fra 1934, hvor der følger et hyggeligt gårdmiljø til med både grønne arealer, legeplads og havemøbler, som I kan benytte jer af, når sommeren melder sin ankomst.

Bevæg jer op på 3. sal, hvor entréen byder jer velkommen på den anden side af jeres nye hoveddør. Overfor hoveddøren ligger det flisebeklædte badeværelse med separat bruseniche, hylder til opbevaring af diverse toiletartikler og toilet. Følg de smukke trægulve og besøg køkkenet, der emmer af kvalitet og funktionalitet. Den fantastiske spotbelysning tager køkkenet til nye højder og de hvide og rene linjer brydes på flotteste vis af den mørke bordplade – som en bonus er der vaskemaskine i rummet.

Lejlighedens soveværelse tilbyder god skabsplads og fine detaljer samt en dyb vindueskarm, som tilføjer et fortryllende lysindfald. Sidst venter den store stue med stuklister og stukroset i loftet, der danner et herskabeligt udtryk og endevæggens store vinduesparti lokker solens stråler indenfor.Denne bolig egner sig særligt godt til det moderne par eller den pladskrævende enkeltperson, der både er på jagt efter en skøn bolig og ikke går på kompromis med beliggenheden.

Med jeres nye adresse flytter i til Charlottenlund, hvor Ordrup Station ligger blot 200 meter væk og gør hverdagen ekstra bekvemmelig, når I skal frem og tilbage. På Ordrupvej tilbydes et hav af indkøbsmuligheder og syndlige smagsoplevelser og på 5 minutters cykeltur når I Skovshoved Havn, der tilbyder et pulserende havnemiljø, der bestemt er et besøg værd.

Ordrup Jagtvej 42D, 3. tv., 2920 Charlottenlund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
60
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter