fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT OG VELHOLDT VILLA MED NATURSKØN UDSIGT

Del bolig

Drømmer I om at finde et hjem, der sikrer daglige fornøjelser med fængende udsigt med mark, skov og en kæmpe himmelhvælving? Nu står huset klart til inspektion, så næste boligkapitel kan foregå i afslappende og absolut charmerende omgivelser!

Huset byder på 110 kvadratmeter på stueplan og yderligere en 93 kvadratmeter yderst anvendelige kælder, hvad enten det for jer skal fungere som yderligere opholdsrum, måske træningsrum eller simpelthen indrette det som garage og værksted. Fra entréen bliver I budt velkommen i et pænt Kvik-køkken, og herfra har I direkte adgang til hjemmets store stue, som videre tager jer hen til fordelingsgangen, hvorfra to værelser og et badeværelse tilgås. Hjemmets helt store, vindende træk er stuens store, sydvendte vinduespartier, der ud over et fabelagtigt lysindfald også lader jer suge det naturskønne vue til jer, der på alle årstider byder på naturens smukke luner, om det er puddersne på markerne, kraftige farver i efteråret eller sommerens varme, stærke lys, der spreder sig over det ganske land. Det gode udsyn kan både nydes fra sofaområdet eller fra spiseafdelingen, og med en salig knitren i øregangen fra brændeovnen er stemningen sat. Mangler I et værelse, kan noget af stuen også inddrages til formålet. Gennemgående finder I klassiske, lækre løsninger som fletparket og hvidmalede listelofter, der sikrer et moderne og kvalitetsbetonet udtryk. Værelserne får I i samme gode størrelser, det ene med indbygget opbevaringsplads, og slutteligt et pænt og lyst badeværelse.

I har at gøre med et velholdt hus fra 1968, der i dag fremstår nydelig og veltrimmet i gule mursten. Grunden på godt 700 kvadratmeter byder på grønne arealer, der er nemme at vedligeholde med græsplæne samt pletvise træer og buske, og med en vestvendt delvist overdækket terrasse kan I med fordel nyde middagen med solen i nakken. Desuden kan bilen holde tørt og godt under den hvide carport.

Den fredelige adresse placerer jer blot en kort cykeltur fra Kongsøre Skov, der med sine gamle bøgetræer bogstaveligt talt spejler deres top i bølgen blå lige ned i Isefjorden, og på Sandskredet Strand kan I da også dyppe tæerne og spise frokosten ved et bord i det grøntomslyngende område. To kilometer herfra ligger Egebjerg med både skole og indkøb, og med knap 30 minutter til Holbæk samt knap 20 til Nykøbing Sjælland er det mere foretagsomme byliv også inden for rækkevidde.

Skal I ud og mærke stemningen?


Oldhøj 15, 4500 Nykøbing Sj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
730
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter