fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIG PARCELHUSVILLA MED FANTASTISK BELIGGENHED I RØDVIG

Del bolig

Velkommen til Østervej 19, i Rødvig – her ligger en strålende villa, som nu kan blive jeres. Hjemmet egner sig perfekt til parret eller familien, der ønsker sig god plads og en bekvemmelig hverdag både inde- og udenfor huset.

Man bydes velkommen til boligen af den fine indkørsel, som fører op til den fuldmurede garage. Derfra har man adgang til den dejlige have – haven byder på rene linjer mellem terrassen, grønt græs til leg og de blomstrende bede – det er en fordel, da det naturligt opdeler haven i forskellige hyggelige kroge. Der er rig mulighed for ophold derude med den store delvist overdækkede terrasse – og med en vestvendt placering kan man nyde godt af solens eftermiddags- og aften stråler.

Indvendigt byder boligen på to etager, hvor pladsen er veludnyttet. Den fine kælder er meget anvendelig og dens udseende er i naturlig forlængelse af resten af hjemmet. Kælderen byder på vaskerum, to storagerum og to disponible rum. På stueetagen bydes man velkommen af den indbydende entré. Derfra har man adgang til det pæne køkken – det er holdt i en klassisk træ-præget stil, som giver rummet en behagelig og hyggelig atmosfære – desuden er det rummeligt med plads til spisebord. Derfra har man adgang til den store stue, rummet har en livlig fornemmelse, med lyset som får lov at strømme ind gennem de mange vinduer – desuden kan man de kolde vinteraftener varme tæerne ved den pragtfulde brændeovn. Til stuen er desuden tilknyttet et dejligt disponibelt rum, hvor man har udgang til den solrige terrasse. Boligen tilbyder desuden tre skønne værelser, med det ene placeret i den anden ende af huset med eget toilet – denne planløsning er optimal, hvis man ønsker et kontor eller blot vil opdele i en voksen- og ungdomsafdeling. Hjemmet har to toiletter – det ene i forbindelse til værelset og det andet badeværelse – de er holdt i lignende stil og badeværelset inkluderer separat brus.

Husets placering er af den højeste kvalitet – med en placering på en vænge i et parcelhuskvarter i Rødvig, har man alle forudsætninger for at nyde tilværelsen i de rolige omgivelser. Samtidigt er lokationen nem og bekvemmelig, med alle hverdagens fornødenheder og weekendens fornøjelser beliggende indenfor 1 kilometer af hjemmet – hvadend det gælder, skole, institution, indkøb, havn, strand eller kalkbruddet. Pendler man? Er der desuden ikke mere end 450 meter til Rødvig station, hvorfra der er lokalbaner til Hårlev.


Østervej 19, 4673 Rødvig Stevns
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
125
Grund:
732
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
2.111 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter