fbpx
Plantegning Zoom

UNIKT HUS TÆT PÅ HOLBÆK HAVN

Del bolig

Fantastisk villa med unikt design og genial beliggenhed i Holbæk

Hvis du gerne vil skifte opvarmning til luft til vand pumpe vil sælger give dig kr 75.000 og kr 35.000 hvis du vil have et pillefyr installeret.

Denne formidable villa i Holbæk er i sandhed uden sidestykke. Den er helt i top med rustik charme og sublime design detaljer, der giver boligen en harmonisk sammenhængskraft – samtidigt med at den ligger midt i Holbæk, tæt på butikker, station, kultur og en hyggelig havn. Den er perfekt til parret eller familien der ikke kan gå på kompromis med hverken bolig eller beliggenhed.

Fra første øjekast kan man se at denne bolig er noget særligt, med det flotte rustikke orange ydre og bindingsværket – og man får følelsen af at være tilbage i en simplere tid. Men selvom huset er opført i 1880, er det kun charmen, der vidner om bygningens ældre dato – boligen står nemlig stadig skarpt. Den fabelagtige gårdhave byder på et cykelskur, og en herlig halvt overdækket øst-vendt træ-terrasse.

Indvendigt har boligen også meget at byde på – med bindingsværket der går igen fra det ydre, i form at de bevarede træbjælker, hvilket blot er en af de nydelige detaljer, som er med til at give villaen sammenhængskraft. Køkkenet er velindrettet, holdt i et klassisk hvidt design og er halvt lavet som køkkenalrum, hvilket virkelig åbner rummene op og gør dem dynamisk flydende. På den ene side af køkkenet står den hyggelige brændeovn med gris. På den anden side ligger den fantastiske stue, der har loft til kip, ovenlys vinduer og rummet kan kun beskrives som let, lyst og levende. Desuden byder boligen på to badeværelser, begge holdt i rustik stil, og det ene har en separat bruseniche. Derudover har villaen tre lyse og rummelige værelser. Der er solfanger til gulvvarmen, der er lagt i den nyere del af boligen.

Beliggenheden er også intet mindre end skøn – midt i Holbæk by, med alle de dejlige butikker, restauranter, skøjtebane og kultur Holbæk har at tilbyde, ikke mere end et stenkast væk. Hverdagens fornødenheder er heller ikke langt væk, med skole, børnehave og supermarkeder er meget tæt på. Hyggen er også tæt på med Holbæk havn ligeledes meget tæt på boligen. Desuden ligger den i nærheden af Holbæk st. hvor der ikke er mere end 20 minutter til Roskilde, eller 40 minutter til København med toget. Denne beliggenhed er altså mageløs tæt på vand, by og transport.


Østerstræde 14A, 4300 Holbæk
Pris:
2.950.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
157
Grund:
341
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1880
Ejerudgift pr. md.
2.638 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter