fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! BILLIGERE END AT BO TIL LEJE! FIN VILLA MED MANGE MULIGHEDER!

Del bolig

Med fuld udsigt over markerne, kun forstyrret af et par høje træer, ligger Østergade 47 i Eskilstrup som et spændende bud på det næste boligeventyr. Her er et samlet boligareareal på 128 m2 og en planløsning, der godt kunne bruge en gennemtænkning, hvis drømmen er at få plads til hele familien som dit eget, blanke kanvas til at svinge de store penselstrøg på.

Det tager sig nydeligt ud, huset fra 1948, der præsenterer sig med gule murstensfacader, orange tag og gode, store vinduespartier. En nem, lille forhave sørger for, at gavlen ligger godt tilbagetrukket fra vejen, mens en flisegang til den ene side og en garage, der kunne trænge til lidt kærlighed, flankerer østsiden. Omme bag hele herligheden ligger den dejlige have med en kuperet plæne, vasketøjssnore og flisebelægninger som terrasser, mens der er adgang til et stort skur, hvor du får plads til alt dit værktøj.

Men det absolut vigtigste element i haven er roen, der udspringer fra den totalt ugenerede placering. Årstiderne rundt er der altid noget at fordybe sig i - om det er efterårsfarverne i bladene, kvidrende fugle, der kommer på besøg til foråret eller nyfalden sne, der beklæder landskabet i et hvidt tæppe, er udsynet fantastisk afstressende!

Indvendigt har vi først og fremmest stueplan, som åbner sig op med et sammenhængende stuemiljø, køkken, bryggers, badeværelse, WC og entré, mens trappen fører op til en førstesal med endnu et toilet og tre værelser - to små og et stort. Dertil kommer kælderen, der blot er et disponibelt rum, som kan benyttes til opbevaring af julepynten og årgangsvinen.

Stilen er gennemgående simpel men indbydende - det perfekte underlag, når du skal til at gøre hjemmet til dit eget. Og mulighederne er mange. Du kan åbne køkkenet op mod stuerne og skabe et regulært køkkenalrum, omdanne bryggerset til et Master Bedroom og udsmykke den svungne trappe, så den kommer til sin ret. Mulighederne er virkelig mange!

Stationsbyen Eskilstrup ligger centralt på Falster omringet af smuk natur og med nem adgang til resten af det danske land. Byen er unik på mange måder - her er både Danmarks Traktormuseum og Europas største samling af krokodiller i Krokodille Zoo, mens der naturligvis også er alt det gængse, der skal være i en by af denne størrelse: skole, indkøb og daginstitution.

Lyder det som et projekt, du kan overskue? Så grib telefonen og ring til os med det samme - vi glæder os til at høre fra dig!
Østergade 47, 4863 Eskilstrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
128
Grund:
647
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter