fbpx
Plantegning Zoom

UNIK Patriciervilla med mange anvendelses muligheder og en enestående beliggenhed.

Del bolig

Det kræver ikke et særligt skarpt øje for at se, at denne patriciervilla er noget ud over det sædvanlige. Allerede udefra tiltrækker den smukke ejendom sig positiv opmærksomhed med sit storslået ydre, og diskret udsmykning på facaden. Indenfor fortsætter den stilfulde tone med et hav af detaljer der smukt er mixet med det moderne, og som kun er ganske få ejendomme forundt.

Denne hvidpudsede villa med glaseret tegl, sprossede vinduer, er i 3 etager, hvor en del af stue planet har været anvendt til butik, kontor og sågar købmandsforretning. Butikslokalerne har mange anvendelsesmuligheder og har i sælgeres tid også været brugt som gildesal og ekstra lejlighed. Det er nemt at adskille denne del fra resten af beboelsen.

I 2012 blev ejendommen totalt renoveret med det for øje at føre ejendommen op til nutidens standarter. Derfor står ejendommen top moderniseret med et flot energimærke.

Du bydes velkommen i den flotte Hall hvor du straks fornemmer, at der er kræset for detaljerne, bl.a. med stukloft, sortnistret gulv der går igen på trappen op til 1. salen. På første salen finder du villaens hjerte og familiens samlingspunkt som uden tvivl er køkken, alrum og stuen tilsammen, de store, lyse rum klæder hinanden og smelter nærmest sammen i et fantastisk miljø, hvor du bare har lyst til at være. Her er der endnu engang med sans for detaljerne indsat hvidt højglans køkken fra 2020, lækre hvidevarer med bl.a. gaskomfur og indbygnings kaffemaskine. Fra alrum er der udgang til en stor vest vendt terrasse, hvor der er plads til at have hele familien på besøg til en grillaften. Den store stue, der er lys og venlig, har sit helt eget udtryk ved en femkantet karnap, hvor man kan nyde udsigten over byen.

Stort forældre soveværelse med indbygnings klædeskab og plads til at bevæge sig på. På badeværelset har man ført stilen videre fra køkkenet, med lyst arrangement, sort bordplade med 2 nedfældede vaske.

På 2. salen finder du 3 store værelser, der med hver deres unikke detaljer, fx. byder på udgang til en sydvestvendt altan, med en fantastisk udsigt. Derudover får du også et flot badeværelse, en stue, med masser af plads til hygge.

Yderligere er der en garage samt et stort værksted/udhus. En dejlig hyggelig have, med bålsted og masser af plads til leg og hygge.

Villaen ligger få minutters gang fra masser af indkøbsmuligheder i den indre by, og i komfortabel afstand fra den Midtjyske Motorvej, hvor du kan komme til Aarhus, Kolding og Herning på ca. 40 min., samt Vejle og Horsens på ca. 15 min.

Så hvis jeres boligdrøm indebærer en smuk patriciervilla udover det sædvanlige, så ring og bestil en fremvisning i dag, og oplev selv hvor charmerende og unik en villa, der er tale om som sjældent kommer til salg.


Østergade 10, 7160 Tørring
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
374
Grund:
655
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
1.302 kr.

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /var/www/html/wp-content/themes/brikk/single-nsa_js_property.php on line 666

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter