fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 1. SALEN I EN SKØN OG CHARMERENDE VILLA MED EGEN HAVE!

Del bolig

Er I på udkig efter et hjem, der oser af charme og stemning, og som har "personlighed" udover det sædvanlige? Et hjem, som både kan tilbyde jer hygge foran brændeovnen, en flot udsigt, muligheder nede i haven og en skøn beliggenhed i ét af Valbys mest trygge villakvarterer?

Jamen, så har vi hermed fornøjelsen af at invitere jer med til Østergårds Allé 11, hvor I nu kan erhverve jer den charmerende ideelle anpart på 1. sal i ejendommen. Her flytter I ind i en anderledes lejlighed, hvor ordet 'anderledes' skal forstås i den allerbedste mening! Glem alt om en stor, upersonlig etageejendom midt i det travle bybillede – for her rykker I ind øverst i en smuk villa fra 1926, som i dag er omdannet til to individuelle lejligheder. Hver lejlighed råder over egen have, kælderrum, vaskefaciliteter, fælles carport.

Lejligheden er på 66 boligkvadratmeter og indeholder på 1. sal en gang med skabsplads, som tilgås via reposen, en dejlig åben og hjertevarm stue med en knitrende brændeovn og flotte trægulve, et hyggeligt og velholdt køkken med viktualierum, et nydeligt flisebadeværelse med separat brus samt et stort soveværelse – dertil byder 2. salen, en god hems, på endnu et hyggeligt værelse med mange fine detaljer og en flot udsigt henover nabolaget, dette er dog ikke godkendt til beboelse.

Gennemgående for lejligheden er den dejlige stemning, der emmer af autenticitet og charme. Alt er yderst velholdt, og alligevel er der plads og mulighed til, at I selv kan sætte jeres personlige touch og opdatere hist og her, hvis I får lyst. En rigtig god – og alternativ – lejlighed.

Den rolige adresse bringer jer tæt på flere grønne områder, legepladser og parker; herunder Vigerslevparken og Valbyparken, der med sine mange forskellige afdelinger og direkte adgang til strand ligger helt genialt! I kan nemt søge ned mod vandet, Kalvebod Strand eller tage på udflugt til Sydhavnstippen, hvor I kan være heldige at spotte både får og alpakaer! Endelig bor I i nem gåafstand til indkøb og daginstitutioner samt i kort cykelafstand fra nærmeste S-togsstation. 

Østergårds Allé 11, 1., 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
66
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1926
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter