fbpx
Plantegning Zoom

Flot enderækkehus på lukket vænge i Øsby

Del bolig

På et lukket vænge centralt placeret i Øsby ligger dette moderne rækkehus, som nu kan blive jeres! Planløsningen er perfekt både til den lille børnefamilie, og til det ældre par, der gerne vil have lidt færre kvadratmeter, men som samtidig gerne vil have børnebørnene på besøg.

Entréen er godt udnyttet med skabsplads og vaskefaciliteter, og herfra kan I tilgå husets fantastiske stue, der har loft til kip, hvilket gør at rummet synes større. Der er plads til både spiseafdeling og afslapning, samtidig med at rummet bades i et skønt lys fra såvel ovenlysvinduet som fra den store terassedør, der også giver ekstra luft ind. Fra stuen er der åbent ind til køkkenet, så I altid kan følge med i samtalen, hvorend I er. Køkkenet præsenterer sig med et tidsløst, lyst design og har alt, hvad der er brug for af hårde hvidevarer samt fin bordplads og masser af opbevaring både oppe og nede.

Det største værelse er ideelt som soveværelse, og med indbyggede skabe, skal I ikke bekymre jer om opbevaringspladsen. Det andet værelse giver frie muligheder for at indrette, som I har lyst, og fælles for begge værelser er det skønne lysindfald.

Placeret mellem de to værelser ligger husets nydelige badeværelse, der er indrettet med en stor vask og en rummelig bruseniche. Til sidst kan rækkehuset også prale af en hyggelig hems, der kan give mulighed for børneleg eller måske overnattende gæster?

I er så heldige at overtage enderækkehuset, og I har derfor kun naboer til den ene side, hvilket giver ekstra ro, som I kan nyde på jeres to terrasser, hvoraf den ene er vestvendt - det lægger jo op til hyggelige stunder i aftensolen! Det velholdte drivhus giver mulighed for, at I kan slippe de grønne fingre løs, og ellers kan I blot nyde en god bog på de køligere dage.

Rækkehuset ligger i hyggelige Øsby, hvor der ikke er langt til hverken købmanden, skolen eller naturen, hvilket jo er herligt for den lille familie eller seniorparret, der gerne vil mere ud på landet. Samtidig er Haderslev, hvor der er flere indkøbsmuligheder, kun en lille køretur væk. Hvis I hellere vil ud til vandet, så ligger Årøsund Havn 4 minutter væk den anden vej, hvor der er mulighed for en tur til Arø. Ca 5 kilometer fra huset ligger Flovt Strand, som er en af Sydjyllands bedste badestrande.

Kunne I tænke jer en fremvisning? Kontakt os allerede i dag!


Øsbygade 68A, 6100 Haderslev
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
94
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2011
Ejerudgift pr. md.
1.269 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter