fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT OG LYS 2 VÆRELSES LEJLIGHED HELT CENTRALT I ALLERØD

Del bolig

Det kan være såvel singlen som parret, der falder for den toværelses lejlighed med den centrale Allerød-adresse, og her får I 58 m2 bolig med en pæn og smagfuld indretning. Den velholdte stand bemærker I allerede i entréen, som derudover også byder på et indbygget skab til sko og overtøj.

Planløsningen folder sig ud med et stort soveværelse, et badeværelse med brus, og dertil kommer hjemmets naturlige opholdsrum, nemlig stuen, som ligger i forbindelse til køkkenet. Det betyder, at I kan stå med madlavningen i køkkenet og samtidig følge med i snakken omkring spisebordet inde i stuen, og det bliver desuden en fornøjelse at forberede aftensmaden i det tidløse køkken der helt nyt fra 2021, med nye hårde hvidevarer samt ny gulv. 

Endnu en skøn detalje er det nyslebne lyse gulv, der går igen i samtlige rum. Samlet set står lejligheden helt klar til indflytning, der blot venter på nye ejere. I stuen er der rigelig plads til både en hyggelig spiseafdeling og et indbydende sofahjørne. Rummet fuldendes desuden af to brede, vestvendte vinduespartier, der lader dagslyset strømme indenfor.

I kommer til at bo dejligt ugeneret, for lejligheden placerer sig perfekt på anden og øverste sal, og heroppe bor I uden overboer, men i stedet med en fin udsigt over det grønne fællesareal. Her kan I rykke ned i solen, når I vil nyde sommervejret, og får I senere lyst til at udforske bylivet, skal I heller ikke lede længe, for I bor centralt i Allerød. I har 500 meter til indkøb, og på fem minutter kan I cykle til bymidten, hvor I finder alt fra caféer til butikker, et hyggeligt kulturliv og S-togsstationen. Som prikken over i’et bliver I også naboer til Tokkekøb Hegn, så den friske luft og den skønne natur venter få skridt fra gadedøren.

Hurtig overtagelse er mulig.

Bestil en fremvisning med det samme.

Ørnevang 28, 2. 3., 3450 Allerød
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
58
Værelser:
2
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter