fbpx
Plantegning Zoom

ANDELSBOLIG PÅ 91 KVM HELT CENTRALT I IKAST

Del bolig

Er du på udkig efter nye rammer, eller er du førstegangskøber, der leder efter en attraktiv andelslejlighed helt centralt i byen, så set kursen mod Ikast. Lige nu har du en unik mulighed for at overtage nøglerne til en af lejlighederne på første sal, hvor dit nye boligkapitel således kommer til at udspille sig på afstand af gadebilledet og uden larmende overboer.

Lejligheden er beliggende på Odinsgade, som ligger helt centralt i byen, og byder på nem adgang til byens handelsliv og øvrige faciliteter – og her er praktisk talt noget for enhver smag. Herunder har du både togstation, biblioteket, Strøgcentret, de mange dagligvarebutikker og biografen inden for 800 meter; pendleren har endda nem og hurtig adgang til motorvejen, hvilket sikrer en nem og bekvem hverdag.

Ejendommen er i god stand og beboerne har glæde af gode fællesfaciliteter. Det gælder fx afmærkede parkeringspladser såvel som hyggelige udearealer, der breder sig ud i gadeniveau såvel som i niveau med førstesalslejlighederne.

Boligen råder over 91 kvadratmeter, og den står i en flot og velholdt stand. Her er lyse trægulve, store vinduespartier og tidløst interiør, og planløsningen fordeler sig over veldisponerede rum, der alle er indretningsvenlige.

Hoveddøren åbner op til en entré med et sideliggende gangareal, der evt. kan fungere som et mini-bryggers. Dertil kommer et soveværelse med skabsplads, et flot badeværelse med bl.a. vaskesøjle og bruseniche samt hele lejlighedens omdrejningspunkt – køkkenalrummet i åben forbindelse med stuen. Her er indretningsmulighederne i top med plads til både sofa- og spisearrangement, ligesom det lyse køkken forsyner dig med god bord- og opbevaringsplads.

Har dette vakt din nysgerrighed og du har lyst til at opleve denne velplacerede andelslejlighed med egne øjne, er du velkommen til at komme med på en fremvisning.


Odinsgade 4E, 7430 Ikast
Pris:
265.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
91
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1950
Købspris
265.000 kr.
Boligydelse pr. md.
4.000 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter