fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SMUK LANDEJENDOM I IDYLLISKE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen til denne smukke landejendom, som byder på masser af plads og muligheder for anvendelse!

Huset byder på to rummelige etager med et skønt køkken i forlængelse af bryggerset, en dejlig stue, en fin spisestue og stue, fire værelser, et kontor og et loftsrum. Omkringliggende ejendommen er tre stalde, en stor lade samt værksted, en mindre lade og to fyrrum. Her har I muligheden for at anvende denne store mængde plads og rum ligesom I vil!

Vi træder indenfor i det store køkken, som byder på masser af madlavningsplads og god bevægelighed i rummet, der gør det muligt at have flere med i køkkenet. Fra køkkenet bevæger vi os ind i den første stue, som står strålende frem og iklæder sig i de fine synlige bjælker, der står i kontrast til de lyse vægge. Et oplagt spiseområde til at samle hele familien! Herfra bevæger vi os ind i spisestuen, som har en glidende overgang til stuen, hvilket skaber en fin samhørighed og fornemmelsen af ét rum. Oven på præsenteres vi for fire hyggelige værelser, der alle har hver deres stil og byder på mulighed for skabsplads. Derudover byder landejendommen på et lækkert badeværelse med badekar og god plads.

Ejendommen er opført i 1900, som kan ses på den smukke facade med de fine staldvinduer. Tilhørende ejendommen er et stort grundareal på 12.926 m2, som fordeler sig strålende på den omkringliggende natur og hyggelige have med den vestvendte terrasse. Her er masser af plads til at skabe mange hyggekroge rundt omkring. Med ejendommen får I tildelt en dejlig ro med ingen forstyrrende!

Med denne beliggenhed får I den perfekte kombination af ro og fred, og samtidig tæt på Vissenbjerg by, som byder på masser af lokale oplevelser og arrangementer! I nærområdet finder I både indkøbsmuligheder, Vissenbjerg Kro, antikforretninger, Børnehaven Skovbrynet, Vissenbjerg Skole og andre naturskønne oplevelser. I byen kan I opleve den lokale Røverfest, hvor musik, kræmmermarked, optog fylder gaderne med liv og god stemning. Ellers kan I tage i Terrariet Reptile Zoo, som er Skandinaviens største samling af krybdyr. Mulighederne er mange - både uden for og inde i ejendommen. Derfor er denne landejendom det oplagte valg for jer som søger ro og plads tæt på et hyggeligt bysamfund!
Odensevej 41, 5492 Vissenbjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
224
Grund:
12926
Værelser:
6
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter