fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS VILLA PÅ LUKKET VEJ MED SKØN OG PRIVAT HAVE

Del bolig

Nyvej 3, 4532, Gislinge.

På en lille blind vej i Gislinges finder I denne lyse og nydelige villa i to plan, med et isoleret muret værksted/udhus, et skur og med to skønne, grønne og private terrassearealer oveni hatten.

Indenfor byder hjemmet i stueplan på entré, lille bryggers, køkken i forbindelse med to stuer en suite.

Køkkenet, som er med gulvvarme, er rummeligt og byder på et rigt lysindfald, som den åbne forbindelse til opholdsarealerne blot understreger. Her er god plads til et gæstmildt spisebord samt sofaarrangement, hvor en terrassedør ud til en vestvendt terrasse og den grønne have smelter ude- og inde arealer sammen på fornemste vis. På badeværelset får I god plads, her forefindes desuden en vaskesøjle - rummet fremstår pænt med hvide klinker og bliver ramt af et skønt lysindfald fra et stort matteret vindue.

Ovenpå bliver I mødt af en lys og luftig repos med god plads, samt to værelser, hvoraf det ene giver plads til walk-in. Der er et godt lysindfald i begge værelser samt på reposen fra ovenlysvinduer.

Endvidere findes der på grunden både et fint isoleret muret værksted/udhus, et isoleret træ redskabsrum samt en lukket carport.

Grunden er på 1000 gode kvadratmeter, og haven er en vaskeægte brugshave, med hønsehus, en charmerende overdækket terrasse samt flere terrassearealer i haven der sikrer jer, at I altid kan finde både sol og skygge hele dagen. De store græsarealer tilgodeser fodboldentusiasten eller bare den aktive lille, og med et tilsvarende skur kan alskens redskaber stå tørt og godt.

Den lille stikvej er et børnevenligt område, og i Gislinge får I alt i helt tilforladelig afstand med det hele under en kilometer fra hoveddøren, hvad enten vi taler skole, institutioner, indkøb eller et godt foreningsliv - og så kan I fra Gislinge Station 10 minutter senere befinde jer på Holbæk Station, og turen i bil tager bare 18 minutter.

Nyvej 3 står klar, lige til at flytte ind i - charmerende, lyst og med en pragtfuld have oveni.

Nyvej 3, 4532 Gislinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
95
Grund:
1000
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1951
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter