fbpx
Plantegning Zoom

ALDELES FLOT FRITIDSHUS MED LÆKKER TRÆTERRASSE

Del bolig

De bedste forudsætninger for at slappe af og komme væk fra hverdagens stress og jag, har I lige her i denne fremragende fritidsbolig tæt på enestående natur.

Dette pragtfulde fritidshus slår dørene op og byder jer velkommen indenfor. Der er en fantastisk rumfordeling, og så stråler det af selvtillid, charme og lækkert hår. Fælles for alle rummene er nemlig, at de står helt uden fejl og mangler, og så er stilen gennemført på en moderne måde. Det første rum I møder fra entréen er den store stue, der bliver lyst op af de flotteste panoramavinduer, og som giver en følelse af, at man har inviteret en del af naturen med indenfor. I direkte forbindelse med stuen finder I køkkenet, der fungerer som et vaskeægte samtalekøkken, hvor det er muligt at sætte sig på barstolene og holde kokken ved selskab. Alt hvad I elsker at spise, når I er på ferie, kan tilberedes her, og opvasken klarer stort set også sig selv, I skal bare sætte det i opvaskemaskinen - det er da ren luksus. Der er hele to badeværelser at finde i denne fritidsbolig. De er begge med separat brus og i en tidløs stil, og så har det ene af badeværelserne også et boblebad, der for alvor giver jeg muligheden for at komme helt ned i gear. I skal selvfølgelig have et sted at sove, når I opholder jer her, og dette kan lade sig gøre i fritidshusets tre værelser. Fælles for dem er, at de alle er lyse, har indbyggede skabe og et nydeligt trægulv.

Det røde træ-fritidshus er bygget i 2014 og boltrer sig på 98 m2. Der er en hævet træterrasse hele vejen rundt om bygningen, der giver masser af muligheder for hyggelig afslapning i udendørsmøbler sammen med den sublime udsigt ud over Hejlsminde bugt. Ferien kan fyldes med barnelatter, for der er nemlig godt med græsarealer, hvor de mindste kan løbe rundt og lege.

I bliver en del af et hyggeligt sommerhusområde i Hejlsminde, hvor der hverken er langt til stranden eller det fine havnemiljø, som er en oplagt kulisse til en aftentur med en stor isvaffel som ekstra bonus. Det tager blot få minutter at gå ned til kysten; her kan ungerne soppe i vandkanten, mens I nyder tilværelsen i sandet på en varm sommerdag, og på alle årstider kan I gå en lang tur til lyden af bølgeskvulp. Når I har brug for at købe ind, foregår det eksempelvis i Hejls, der blot ligger fire minutter væk i bil, og området er desuden rigt på fine legepladser, så ungerne kan glæde sig til gyngestativet og rutsjebanen.


Nyvej 18, 6094 Hejls
Pris:
2.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
98
Grund:
652
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2014
Ejerudgift pr. md.
2.547 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter