fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT ANDELSBOLIG I BØRNEVENLIGT KVARTER

Del bolig

Det er et dejligt førstehåndsindtryk, I får, når I står på og kigger på ejendommen på Nyparken 4, der blev opført i 1989. Her lægger I hurtigt mærke til den store carport og den solrige østvendte morgenterrasse, I kan nyde med udsigt til den hyggelige gade, hvor ejendommen befinder sig. Ønsker I en mere privat sfære, kan I hoppe til den anden side af ejendommen, hvor endnu en stor terrasse samt frodig have befinder sig. Haven placerer sig ideelt til at nyde rare udestunder i aftensolen, og rummer også plads til at både familie og venner kan komme på besøg - det er også i haven, at det praktiske skur befinder sig.

Bevæger I jer indenfor er det de rustikke detaljer og det tidsløse design, der præger indretningen. Det fornemmes bl.a. i køkken-alrum og stue, der dekoreres af en rustik endevæg og et køkken i stilrent design med alt i hårde hvidevarer. Boligens tre værelser fordeles henholdsvis med et værelse i stueetagen og to på førstesalen. Stueetagens værelse er enkelt indrettet med udgang til hjemmets baghave, hvor de rustikke detaljer derimod slår igennem på stueetagen med fransk altan på det ene værelse og kunstnerisk endevæg i jordiske nuancer på det andet værelse. Er I kreative, kan førstesalens værelser slås sammen og dermed skabe ét stort værelse eller et værelse med tilhørende walk-in. Til slut rummer andelen også et veludstyret badeværelse med egen vaskemaskine, separat brus og pæne badeværelsesmøbler. Desuden, kan det oplyses, at ejendommen står med næsten nyt gasfyr.

Lokationen I befinder jer på, anbringer jer i en god andelsforening med gode naboer og fælleshus. I kan derfor ubekymret lade børnene lege på den rolige vej eller på de nærliggende legepladser 5 minutter væk på gåben. Det bliver også let for jer at sende børnene i skole eller til pasningstilbud, da begge ligger indenfor en radius af 800 meter og kan tilgås via gode stisystemer. Det er også indenfor denne afstand, at I kan komme til diverse indkøbs- og shoppingmuligheder, og har I brug for at klare hovedet, kan I spadsere ned omkring de grønne områder ved Tryggevælde Å, der ligger indenfor overkommelig rækkevidde.

Er I en børnefamilie eller måske et par, der søger et veludstyret og moderne hjem i rolige omgivelser, så er andelen i Dalby lige noget for jer.


Nyparken 4, 4690 Haslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
70
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1989
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter