fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

SPÆNDENDE TOPLANSVILLA MED GOD HAVE OG NÆR GUDENÅ

På begge sider af Gudenåen ligger den hyggelige stationsby, Bjerringbro, der hører til Viborg Kommune. Byen forbindes af broen over åen og med en fantastisk placering i Midtjylland kommer i nemt rundt til de nærtliggende byer.

Vi har i dag fået fornøjelsen af at præsentere jer for en arkitektonisk og gedigen villa fra 1931, som rejser sig i to spændende etager og byder på et samlet råderum over 141 kvadratmeter og en kælder på 81 veldisponerede kvadratmeter, der indeholder diverse disponible rum samt vaskerum.

For enden af den rummelige indkørsel venter en fin carport, hvorfor bilen kan holde i tørvejr og den intet mindre end 813 kvadratmeter store grund byder på en flot have med flagstang, værksted og drivhus.

Bevæger I jer ind i entréen, vil i straks lægge mærke til hjemmets herskabelige detaljer med stuk i flere rum og to stuer en suite. Langs de smukke og velholdte trægulve føres I videre til badeværelset med god skabsplads og separat badeafsnit. De to stuer, der ligger i åben forbindelse af hinanden, fungerer som opholds- og spisestue og sidst findes køkkenalrummet med fine, hvide elementer på skuffer og skabe og de sarte nuancer brydes på fineste vis med en mørkere, gennemgående træfarve. Fra alrummet er det muligt at åbne ud til den sydvendte terrasse, der er den perfekte kulisse for varme sommeraftener med grill og godt selskab.

De resterende kvadratmeter udspiller sig på førstesalen, hvor den rummelige repos baner vejen til hjemmets tre gode værelser. Villaens planløsning ønsker at tilgodese alle jeres behov, hvorfor den især henvender sig til børnefamilien eller parret, der er klar til hus og have.

Når I flytter til Nygade 12A i Bjerringbro, er der blot 700 meter til Bjerringbro Station og der ligger både skoler, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder i nærområdet. Nyd Danmarks længste vandløb, Gudenå, som findes et stenkast fra adressen og langs åen kan I opleve de naturgrønne egne.

Hjertelig velkommen!
Nygade 12A, 8850 Bjerringbro
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
141
Grund:
813
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1931
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter